Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: METAL SHOW & TIB se deruleaza impreuna in luna mai 2019
ROMEXPO: METAL SHOW & TIB se deruleaza impreuna in luna mai 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 16 Nov 2018 08:34
Industria din Romania va fi puternic reprezentata anul urmator, prin unirea celor mai importante expozitii profesionale din domeniu: METAL SHOW - Expozitia internationala pentru tehnologii de prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, sudura si robotica si TIB – Targul International Tehnic Bucuresti, informeaza un comunicat al Romexpo SA. Pentru toti cei interesati, elementele de referinta ale evenimentului expozitional sunt: 14-17 mai 2019, noul pavilion B2, Centrul Expozitional Romexpo – Bucuresti!
Cel mai nou pavilion expozitional din Romexpo, cu o suprafata de peste 15.000 mp, este dedicat celui mai mare eveniment industrial din 2019 – METAL SHOW & TIB – expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale – in cadrul unui parteneriat puternic ce reprezinta o unificare a pietei targurilor si expozitiilor, cu multiple avantaje atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Acest eveniment este deja foarte bine primit de liderii pietei, dupa cum arata organizatorul sau, Romexpo SA. Dupa o luna de la deschiderea oficiala a inscrierilor, targul METAL SHOW & TIB primeste reactii foarte bune din partea principalilor expozanti, unificarea celor doua evenimente fiind apreciata in mod special.
METAL SHOW & TIB este construit pe necesitatile industriei din acest moment si va oferi o platforma unica si deosebit de interactiva pentru realizarea unor contacte strict profesionale si de afaceri, un concept inovator, care va crea posibilitatea transmiterii si primirii a cat mai multor informatii de specialitate din domeniul aplicatiilor, tehnologiilor si solutiilor actuale existente in domeniul industrial.
„Ne-am dorit un eveniment mare, care sa reprezinte adevaratul potential din industria romaneasca si europeana, realizat la nivel international. Noua amplasare in pavilionul B2 al Romexpo ne va facilita un spatiu de expunere mult mai generos, iar METAL SHOW & TIB va fi cu siguranta highlight-ul anului 2019 in industria autohtona”, a declarat Camelia Buda, director general al Euroexpo Fairs, societatea organizatoare a Metal Show, eveniment care in acest an s-a aflat la editia a patra.
„Cele mai cunoscute doua evenimente dedicate tehnicii se alatura in anul 2019 si formeaza cea mai puternica reprezentare pentru domeniul de profil din Romania. Suntem onorati sa anuntam ca am realizat o platforma de business networking pentru zona prelucrarii metalelor, tehnologiei si echipamentelor industriale, unde vor fi prezenti lideri importanti din aceasta arie de specialitate. De la METAL SHOW & TIB nu vor lipsi factori de decizie din domeniu, produsele inovatoare si oportunitatile pentru construirea unor parteneriate durabile. Va asteptam sa ne fiti alaturi in acest proiect inedit!”, a subliniat, la randul sau, Mihai Costris, director general al Romexpo SA.
Tematica METAL SHOW & TIB cuprinde 16 capitole importante ce acopera tot spectrul industrial: prelucrarea metalelor; automatizari; sudura; tehnologia informatiei si comunicatii; inginerie electrica; energetica; inginerie mecanica; pompe, compresoare si componente; transport, manipulare, depozitare; inginerie auto; furnizori industriali; industrie navala civila; industrie aeronautica civila; cercetare, dezvoltare si transfer tehnologic cu aplicatie industriala; saloane cu participari nationale/oficiale si servicii generale.
METAL SHOW & TIB promite o paleta mult mai bogata de companii, lideri mondiali precum importante companii din Romania si din strainatate, cele mai multe echipamente, utilaje si roboti industriali in functiune, demonstratii live pe tot parcursul targului, solutii si rapunsuri la procesele de fabricatie – in mod succint: un eveniment complex si dinamic ce va aborda principalele teme de interes in acest moment – Industrie 4.0, Smart Factory / Smart Solutions, Internet of Things, Man to Machine, Inovatie, Networking.
METAL SHOW & TIB se rezuma astfel: 14-17 mai 2019, pavilionul B2, Romexpo, cu un program de vizitare cuprins in intervalul orar 9:00-17:00 (in perioada 14-16 mai 2019), respectiv 9:00-16:00 (vineri, 17 mai 2019). Pentru mai multe detalii, accesati www.metalshow-tib.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
quadratum
BogArt
EDIT-Structural
Acvatot 2019
SSAB
noark
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
leviatan
MAKITA
rigips
viarom
ness project
konsent
ERBASU CONSTRUCT
concelex
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander