Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Patru targuri, sub acelasi acoperis
ROMEXPO: Patru targuri, sub acelasi acoperis
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 10 Oct 2017 06:31
In perioada 11-14 octombrie 2017, complexul expozitional Romexpo - Bucuresti devine gazda a patru targuri, gazduite in pavilionul central (A), pe  platformele 1, 2, 3, 4, 10, 11 si in pavilioanele C1 si C2, respectiv: Targul Tehnic International Bucuresti (TIB, organizat prima data in anul 1970), Salonul de Inventii si Inovatii Inventika, Expozitia Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului Romenvirotec si Expoenergie - targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.
„Aflat la cea de-a 43-a editie, Targul Tehnic International Bucuresti este un eveniment simbol pentru Romexpo si o manifestare de anvergura pentru economia nationala, ce nu trebuie sa lipseasca din agenda oricarui specialist in domeniu. Fiind un targ dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale, in cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii laser, robotica, masini-unelte si masini industriale multifunctionale, produse cu design inovator, pompe, compresoare si echipamente hidraulice, produse IT si de software. Ca in fiecare an, si in 2017 TIB beneficiaza de sprijinul partenerilor sai pentru organizarea de evenimente interesante si de actualitate in domeniul tehnic, care au ca scop sa informeze vizitatorii asupra noutatilor din industrie”, informeaza un comunicat al Romexpo.
Targul Expoenergie (editia a saptea) va fi organizat concomitent cu TIB,  in pavilionul C1 si  reprezinta un eveniment adresat pietei energiei si industriei de petrol si gaze, constituindu-se intr-o platforma de interactiune pentru specialistii din domeniu si avand ca scop principal promovarea potentialului local in vederea atragerii de investitori. La randul sau, cea de-a 24-a editie a Romenvirotec va avea loc tot in pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Dupa cum sustin organizatorii, evenimentul reprezinta o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic, cat si pentru educarea publicului in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu. De asemenea, este locul potrivit pentru a prezenta in avanpremiera pe piata romaneasca de profil tehnologii si proiecte noi, care au implicat cercetare si investitii. Participantii au astfel ocazia sa participe la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei si care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania. Tema acestui an este data de motto-ul "Solutii inovatoare pentru un oras verde", concept ce are ca obiective: economisirea energiei si protejarea mediului in propria casa (solutii economice si biodegradabile pentru protectia mediului); reciclarea deseurilor si folosirea produselor ecologice (protejarea mediului in timpul liber); protectia mediului prin educatie - informarea si identificarea solutiilor pentru protectia mediului; reducerea poluarii aerului, a zgomotului, izolarea fonica; constructia caselor eco/bio; folosirea transportului ecologic; utilizarea echipamentelor, serviciilor si tehnologiilor de reciclare; folosirea echipamentelor, serviciilor si tehnologiilor de tratare a apelor; tratarea si eliminarea deseurilor medicale si alimentare;
Nu in ultimul rand, Inventika - salonul de inventii si inovatii - se organizeaza in pavilionul C2, in aceeasi perioada cu TIB si celelalte evenimente. Salonul se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor, academicienilor si tuturor celor care impartasesc ideea ca inovatia este motorul pe care se bazeaza evolutia. Asadar, la acest eveniment sunt invitati sa expuna inventatori persoane fizice, universitati, institute de cercetare, companii private, institutii si organizatii publice sau private.
Pe baza datelor statistice din anul precedent, organizatorii se asteapta la un aflux de cel putin 7.000 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg. Programul de vizitare este cel obisnuit, respectiv intre orele 10.00-18.00 (in perioada 11-13 octombrie a.c.) si intre orele 10.00-16.00, in ultima zi a evenimentelor, iar biletele se pot achizitiona din timp si prin intermediul unei platforme online, pentru a carei accesare click aici!
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
ness project
siniat
Ubitech
SIGM
konsent
SSAB
theda mar
concelex
quadratum
CDS
EDIT-Structural
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Arduro
strabag nivel 1
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander