Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Targul National Imobiliar TNI, 10-12 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului
Targul National Imobiliar TNI, 10-12 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 02 Sep 2021 08:44
Prima editie a Targului National Imobiliar TNI organizata in ultimii 2 ani incepe vineri, 10 septembrie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 12 septembrie si reuneste peste 300 de profesionisti in imobiliare ce scot la vanzare locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru.
„Editia Targului National Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una speciala pentru ca reprezinta prima expozitie de profil organizata dupa o pauza de 2 ani si marcheaza o schimbare de paradigma in piata. Cerintele si preferintele cumparatorilor de proprietati rezidentiale s-au schimbat, iar preturile materialelor de constructie au crescut semnificativ, influentand si preturile finale ale imobilelor. In acest context in care se inregistreaza o crestere a interesului pentru achizitia de locuinte proprii, targul imobiliar organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului vine in ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piata.
Vizitatorii au acces in cadrul expozitiei la proprietati pe toate gusturile, bugetele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii in Dubai, Spania si Cipru.
Pentru ca siguranta si sanatatea vizitatorilor si expozantilor nostri este foarte importanta pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor masurilor legale de combatere si stopare a raspandirii Covid 19. Astfel, vizitare targului va fi similara cu o vizita la mall, fiind obligatorii: purtarea mastii de protectie, controlarea temperaturii la intrare si distantarea. In plus, am dezvoltat aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact dintre vizitatori si expozanti rapid, sigur si fara contact direct, iar pentru ca aceasta editie TNI este speciala, accesul vizitatorilor la targul imobiliar se va face GRATUIT in baza QR codului generat de aplicatia de mobil TNI”, declara Cristina Bercea - PR Manager Targul National Imobiliar.
Cea de-a 31-a editie a TNI reuneste ansambluri rezidentiale in exclusivitate, lansari de proiecte imobiliare si un program de prezentari, conferinte si networking dedicate specialistilor si publicul larg.
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ness project
viarom
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
MAKITA
noark
konsent
leviatan
CDS
siniat
strabag nivel 1
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
concelex
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander