Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - TNI: Vineri incepe la Palatul Parlamentului Targul National Imobiliar 2018
TNI: Vineri incepe la Palatul Parlamentului Targul National Imobiliar 2018
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 27 Sep 2018 07:49
Vineri, 28 septembrie 2018, la ora 10.00, are loc deschiderea oficiala a Targului National Imobiliar TNI, la Palatul Parlamentului din Capitala, in Sala Unirii, informeaza un comunicat al organizatorilor, BDOBC Business Center. Expozitia are loc pana duminica, 30 septembrie a.c., si reuneste reprezentantii a 130 de companii ce au pregatit peste 24.000 de oferte imobiliare.
„Portofoliul editiei targului imobiliar din 28-30 septembrie 2018 este extrem de variat, cuprinzand oferte pentru toate bugetele: locuinte ce se incadreaza in programul Prima Casa, constructii in stil canadian, apartamente langa campusuri universitare, locuinte din categoriile medie si de lux in zona centrala si de nord a Capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanta la munte si la mare, oportunitati de investitii in Bucuresti si in provincie. Evenimentul este dedicat atat persoanelor interesate sa achizitioneze o proprietate la cheie, cat si celor ce au deja un teren si doresc sa contracteze un constructor cu experienta, capabil sa le realizeze casa mult-dorita”, se mai arata in comunicat. In plus, TNI vine in intampinarea clientilor cu solutii de finantare, servicii de arhitectura, design interior, home staging, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, sisteme fotovoltaice rezidentiale si solutii simple pentru transformarea locuintei intr-una sustenabila.
„Cel mai bun moment pentru cumpararea de proprietati imobiliare este in cadrul Targului National Imobiliar TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliara prezenta in cadrul expozitiei este una record, iar fiecare companie prezenta la TNI a pregatit oferte speciale, pentru a face fata concurentei directe. Vizitatorii Targului National Imobiliar TNI vor avea, astfel, parte de foarte multe avantaje: reduceri de preturi, bonusuri, premii, discount-uri, tombole si oferte speciale pe durata celor trei zile de targ! Printre cele mai surprinzatoare premii oferite in cadrul Targului National Imobiliar din 28-30 septembrie a.c., se numara: un weekend la Brasov ce include o plimbare cu elicopterul deasupra orasului, oferit de Maurer Imobiliare, si un apartament in valoare de 62.000 de euro, ce poate fi castigat la un concurs organizat de Cartierul Solar”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager pentru Targul National Imobiliar TNI.
Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, targul imobiliar din acest weekend cuprinde si solutii financiare oferite de institutii financiar-bancare de renume. In perioada 28-30 septembrie 2018, la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank si Libra InternetBank. Persoanele ce doresc sa achizitioneze locuinte eficiente energetic sau sa reabiliteze o locuinta pentru a deveni eficienta economic pot aplica in cadrul TNI pentru un credit ipotecar verde GEFF, de la Banca Transilvania si Unicredit Bank.
In cadrul TNI, vizitatorii pot descoperi o casa solara, 100% electrica, pe baza de energie din surse regenerabile, ce asigura un grad ridicat de confort, sanatate si siguranta pentru proprietar. Echipamentele casei EFdeN Signature sunt alimentate cu energie electrica, aceasta fiind produsa de 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperisul casei. Functiuni precum iluminatul, ventilatia si irigatiile sunt controlate de un sistem de automatizare, permitand controlul parametrilor de confort prin intermediul unui asistent vocal si al unei aplicatii mobile, dezvoltata de membrii echipei. De asemenea, surplusul de energie electrica produsa poate fi inmagazinat in sistemul de stocare al prototipului, dimensionat pentru consumul pe timp de noapte. Aceasta casa este proiectata si construita de echipa EFdeN pentru a reprezenta Romania la competitia internationala Solar Decathlon Middle East, ce are loc in Dubai, in toamna anului in curs. Pentru mai multe informatii si in vederea obtinerii invitatiei gratuite ce permite accesul la TNI 2018, click aici!
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
Ubitech
theda mar
rigips
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
siniat
quadratum
concelex
noark
ness project
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander