Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - UAUIM organizeaza conferinta INNOMINCU 2022 - Zilele cercetarii in Universitate
UAUIM organizeaza conferinta INNOMINCU 2022 - Zilele cercetarii in Universitate
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2022 12:29
Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" organizeaza, in perioada 10-14 octombrie 2022, conferinta INNOMINCU 2022 - Zilele cercetarii in UAUIM. Evenimentul are loc online, in intervalul orar 16:00-20:00, fiind impartit in trei sectiuni: Sanatatea oraselor, Arhitectura sanatoasa, respectiv Designul de interior al spatiilor sanatoase.
Conferinta se adreseaza cadrelor didactice, cercetatorilor, doctoranzilor, studentilor si profesionistilor din domeniile arhitecturii, urbanismului, peisagisticii, arhitecturii de interior, constructiilor, medicina, precum si tuturor celor interesati de tematicile conferintei.
Evenimentul se va deschide printr-o prima conferinta luni, 10 octombrie 2022, de la ora 16:00, cu un cuvant de deschidere ce va fi rostit de rectorul UAUIM, prof. dr. arh. Marian Moiceanu, in prima conferinta din seria celor cinci programate urmand a fi prezentate rezultatele conferintei INNOMINCU 2021, prezentarea, speakerii si partenerii evenimentului INNOMINCU 2022, precum si oportunitatile de cercetare arhitecturala in spatiul european.
Conferinta de marti va fi dedicate Sanatatii oraselor, cea de miercuri - Arhitecturii sanatoase, evenimentul de joi va avea ca tematica Designul interior al spatiilor sanatoase, in timp ce vineri, in ultima zi INNOMINCU 2022, se va vorbi despre Orase sanatoase. Impactul peisajului, arhitecturii si al designului de interior asupra starii de sanatate si, de asemenea, vor fi prezentate concluziile si incheierea lucrarilor conferintei INNOMINCU.
Moderatorii conferintei sunt lect.dr.urb.peis.dr.st.mil. Sorina-Georgiana Rusu, coordonatorul Biroului de Comunicare si Informare UAUIM, si cercet.dr.arh. Adrian Ibric, din cadrul Departamentului pentru Managementul Cercetarii.
Evenimentul este organizat de UAUIM, in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania - filiala Bucuresti, Uniunea Arhitectilor din Romania, Registrul Urbanistilor din Romania si Urban Landscapes Romania - The Dutch-Romanian Partnership for Geener Cities.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Ubitech
FRONTALE
rigips
CDS
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
concelex
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander