Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - DONALAM recruteaza peste 250 de angajati pentru combinatul de la Targoviste
DONALAM recruteaza peste 250 de angajati pentru combinatul de la Targoviste
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 06 Oct 2022 12:39
Compania Donalam, membra a AFV Beltrame Group, unul dintre cei mai mari producatori de bare din otel si oteluri speciale din Europa, trece printr-o perioada de transformare complexa, atat din punct de vedere operational, cat si din perspectiva resurselor umane. De la preluarea combinatului din Targoviste in primavara acestui an si pana in prezent, numarul de angajati ai companiei a crescut semnificativ, pana la finalul anului obiectivul este de a ajunge la un numar de 730 de angajati. Astfel, in lunile urmatoare, compania accelereaza procesul de recrutare de personal.
Locurile de munca disponibile se adreseaza atat persoanelor cu studii medii, experienta in domeniu nefiind obligatorie, cat si absolventilor de studii superioare. Din punct de vedere geografic, campania vizeaza locuitorii municipiului Targoviste si din localitatile limitrofe, dar si candidati din alte zone, dispusi sa faca naveta sau sa se relocheze.
Combinatul de la Targoviste si-a reluat activitatea in luna iunie, readucand Romania pe harta producatorilor de otel beton. Astfel, pentru a acoperi nevoile de productie si pentru a lucra la flux normal, este nevoie de cresterea semnificativa a echipei: operatori laminare, otelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. De asemenea, compania angajeaza si absolventi de studii superioare, specialisti in diverse domenii ale ingineriei - metalurgica, electrica, mecanica, hidraulica si civila.
„Problema deficitului de personal nu a ocolit sectorul nostru de activitate. Este foarte dificil sa mai gasim specialisti in domeniu, in lipsa unui sistem educational care sa pregateasca tineri pentru aceste meserii specifice. Strategia noastra este pe de-o parte, de a atrage oameni noi in echipa, indiferent de domeniul sau nivelul calificarii, si de a investi in calificarea lor la locul de munca. Suntem intr-o continua cautare de noi colegi iar in urmatoarele luni vom creste constant echipa.
Pe de alta parte, dorim sa ne implicam activ in atragerea tinerilor si in formarea noilor generatii de metalurgisti, alaturi de autoritati si de institutiile de invatamant”, a declarat Liliana Bica, Director Resurse Umane, Donalam.
Pe langa cursurile de pregatire de care vor beneficia, noilor angajati li se ofera un pachet salarial si de beneficii competitiv (care include asigurare medicala privata, tichete de masa, tichete de vacanta diverse prime si sporuri etc.), si un mediu de lucru care promoveaza incluziunea, in care activitatea se desfasoara in conditii de siguranta, alaturi de o echipa de profesionisti.
Cei interesati sa afle mai multe informatii despre abordarea companiei si despre posturile disponibile sunt invitati sa acceseze aceasta pagina.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
rigips
EDIT-Structural
ness project
quadratum
CDS
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
noark
konsent
concelex
MAKITA
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander