Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - ISOPAN doneaza materialele necesare ridicarii spitalului modular de la Elias
ISOPAN doneaza materialele necesare ridicarii spitalului modular de la Elias
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 13 Apr 2020 14:22
Isopan Est, liderul pe piata locala in productia de panouri termoizolante, parte a grupului italian Isopan, intelege nevoia imperativa de sustinere a sistemului medical si a pacientilor infectati cu COVID-19 si doneaza toate materialele necesare constructiei spitalului modular care va fi amplasat in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias, din Bucuresti.
In total, Isopan Est va oferi 3.850 mp de panouri sandwich rezistente la foc, cu izolatie din vata minerala si imbracaminte metalica dubla, tip Isofire Wall, si panouri sandwich cu spuma poliuretanica, Isobox. Valorea totala a materialelor Isopan folosite in constructie depaseste suma de 100.000 euro.
Prin aceasta initiativa, Isopan Est raspunde apelului transmis de asociatia Daruieste Viata companiilor de a se alatura proiectului.
“Intelegem si sustinem in mod direct initiativele care se dovedesc esentiale in aceste momente. Acum, mai mult ca oricand, este nevoie sa dam dovada de responsabilitate si solidaritate. Prin aceasta donatie, ne alaturam unei cauze nobile, umane, care salveaza vieti acum, cat si pe viitor. Implicarea in acest proiect, inseamna, de fapt, construirea unei Romanii de calitate.
Ne bucuram ca foarte multe companii au dat dovada cu adevarat in aceste zile de responsabilitate sociala fata de comunitatea din care fac parte. Atat autoritatile publice, cat si mediul privat, depun eforturi de a minimiza impactul pandemiei. In aceste momente, parteneriatele cu initiativele private pe domeniul social se dovedesc a fi cele mai eficiente si rapid de implementat.
Avem incredere ca impreuna, actionand cu responsabilitate, vom trece cu bine peste aceste momente de grea incercare. Iar la final, sa nu uitam sa ramanem la fel de uniti si sa continuam sa construim o Romanie de calitate.”, a declarat Toni Pera (foto), General Manager, Isopan Est.
”Spitalul modular este rezultatul mobilizarii rapide din partea celor care au inteles cat de vital este sa venim in sprijinul spitalelor, al medicilor si al pacientilor, pentru a trece impreuna peste aceasta pandemie. Am apreciat foarte mult reactia rapida a Isopan Est si promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre, astfel incat sa ne asiguram ca respectam termenele stabilite pentru ridicarea spitalului in care vor fi tratati pacientii cu COVID-19. Speram ca si alte companii sa se implice si sa fie alaturi de comunitatea lor.” - Oana Gheorghiu, fondatoare Daruieste Viata.
”Este esential pentru Romania sa creasca capacitatea de tratare a pacientilor cu coronavirus si
sa-i protejeze pe cei cu alte patologii care sunt deja internati in spitale. Spitalul modular pe care Daruieste Viata il ridica, cu ajutorul donatorilor, sponsorilor si partenerilor nostri, face exact acest lucru, intr-un context in care se asteapta ca numarul de cazuri sa creasca. In aceasta perioada #ReusimImpreuna sintetizeaza cel mai bine eforturile noastre, ale voluntarilor, ale donatorilor si ale companiilor care s-au implicat in acest proiect care va salva vieti, nu numai pe perioada pandemiei, ci si dupa, cand i se va putea da o alta utilitate, de exemplu spital de mari arsi.” - Carmen Uscatu, fondator Daruieste Viata.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
EDIT-Structural
Acvatot 2019
CDS
rigips
noark
siniat
Ubitech
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
concelex
theda mar
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander