Agenda Constructiilor
Joi, 24 Septembrie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB atentioneaza clientii cu privire la produse “tip Lindab” disponibile pe piata
LINDAB atentioneaza clientii cu privire la produse “tip Lindab” disponibile pe piata
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2020 10:38
Lindab Darling SRL este o societate care NU are nicio legatura cu Lindab SRL, subsidiara Lindab Group in Romania. Lindab SRL efectueaza toate demersurile legale pentru protejarea bunului - nume comercial, care este exploatat fara drept de catre societatea cu nume compus mai sus mentionata.
Aproape toti cei care-si construiesc o casa sau fac lucrari de renovare a acoperisului au auzit de Lindab. Fie de la prietenii care au trecut prin aceasta experienta ceva mai devreme, de pe internet sau pur si simplu de la mesterii care afirma ca au montat cateva acoperisuri bune. Atunci cand vine vorba de acoperisuri numele si renumele Lindab revine in atentia celor interesati, Lindab reprezentand intotdeauna o optiune de achizitie cel putin interesanta.
De regula, Lindab atentioneaza clientii la produsele “tip Lindab”. Insa, cum se protejeaza clientii de inselaciunile facute de o firma, care are “Lindab” in denumire? Sa fie credibila sau nu?
Pentru ca a identificat deja cateva societati care se folosesc de marca Lindab pentru a insela clientii si le-a actionat in judecata pentru incetarea faptelor de concurenta neloiala, Lindab sfatuieste clientii sa fie intotdeauna precauti si sa faca o verificare a firmelor, pe care le reprezinta oamenii de vanzari cu care intra in contact. Atentie mare la modul de prezentare a produselor si serviciilor de catre Lindab Darling SRL, de natura a induce in eroare clientii, care au convingerea ca achizitioneaza produse Lindab de la o „reprezentanta Lindab”.
Lista firme care inseala clientii, folosind “lindab” in denumirea firmei:
- Lindab Darling, cu sediul social in Bucuresti
- Home Expert Acoperisuri Lindab, cu sediul social in Bucuresti
- Lindab International, cu sediul social in Bucuresti
- Lindab Montaj Construct, cu sediul social in Bucuresti
- Lindab Sisteme Complete, cu sediul social in Bucuresti
Reiteram ca Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. Grupul Lindab are puncte de lucru in 31 de tari si un numar aproximativ de 5200 angajati.
Lindab Romania a urmat un traseu ascendent, pornind ca mica afacere la Cluj in 1994 si ajungand sa fie in prezent o companie cu peste 100 de angajati, jucator important pe piata de constructii autohtona. Sediul local este in Stefanestii de Jos, Ilfov, cu punct de lucru in Cluj si distributie la nivel national.
Cateva repere care sa ajute clientii sa identifice produse originale Lindab:
Elemente de identificare a produselor - https://www.lindab.com/ro/private/about-lindab/elemente%20de%20identificare%20ale%20produselor/pages/default.aspx
Certificate de garantie Lindab - https://www.lindab.com/ro/private/documentatie/constructii/garantii/pages/default.aspx
Registrul Comertului nu are cadrul legal pentru a impiedica inregistrarea unei firme care are marca inregistrata “Lindab” in componenta si nici nu reactioneaza la sesizari!
Cum verifici daca un reprezentant de vanzari sau o firma partenera Lindab este indreptatita sa vorbeasca in numele Lindab si comercializeaza produse originale Lindab?
Dai email la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau suni la 021 209 41 00.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19ALLBIMallbimElmas 375
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere