Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB: Crestere a cererii pentru acoperisuri mate si cu acoperire granulata
LINDAB: Crestere a cererii pentru acoperisuri mate si cu acoperire granulata
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 28 Aug 2019 07:59
Cererea in crestere pentru sisteme de invelitori premium in culori mate si cu acoperire din granulata constituie indicii privind maturizarea pietei romanesti de acoperisuri, beneficiarii constientizand tot mai mult importanta invelitorilor in constructia unei case, potrivit opiniei lui Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania. 
"Luand in calcul prima parte a acestui an, putem spune ca exista o crestere semnificativa a solicitarilor pentru invelitori in culori cu aspect mat. Culoarea maro ramane, in continuare, preferata clientilor de tigla metalica, iar nuantele de gri sunt solicitate in cazul acoperisurilor faltuite, care imbina stilul traditional cu cel modern. Clientii isi aloca mai mult timp documentarii, astfel incat iau o decizie in momentul in care au absolut toate informatiile relevante pentru investitiile lor. Continua sa fie influentati din punct de vedere cromatic de istoricul zonei in care se afla constructia, putini mizand pe diferentiere majora din acest punct de vedere", a explicat managerul Lindab Romania.
Conform datelor companiei, piata de acoperisuri din tara noastra isi continua trendul ascendent in 2019, in special datorita cererii provenite din sectorul rezidential. "In continuare, cele mai importante cereri sunt pentru proiecte rezidentiale. In ceea ce priveste regionalizarea, putem spune ca reteaua noastra de distributie este la un nivel profesional ridicat, astfel incat sa produca rezultate similare in toate zonele geografice ale tarii. Cu toate acestea, regiunea Bucuresti-Ilfov ramane un hub important din perspectiva numarului de clienti si a cifrei de vanzari", a precizat Andrey Sulyok.
Strategia Lindab Romania pe piata rezidentiala include eforturi constante de educare a clientului final, aceasta producand efecte in vanzarile de sisteme de acoperisuri Lindab. In plus, compania a lansat posibilitatea de achizitie in rate a sistemului de acoperis, inclusiv serviciile de montaj. "Ne dorim, astfel, sa ajutam clientii care nu au posibilitati financiare pe masura investitiei, insa ne adresam si celor care aleg sa plateasca in rate acoperisul, iar cu suma de buget pe care o au la dispozitie sa acopere alte nevoi legate de casa", a explicat reprezentantul Lindab.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere