Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - RUUKKI: Majorare de 250% a vanzarilor de acoperisuri din trimestrul I
RUUKKI: Majorare de 250% a vanzarilor de acoperisuri din trimestrul I
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 05 Mai 2011 09:31
 
Producatorul de materiale de constructii Ruukki Romania a anuntat o crestere de 250% a vanzarilor pe segmentul de acoperisuri in primul trimestru al anului in curs (fata de aceeasi perioada din 2010), fiind atins nivelul corespunzator intervalului similar din anul de varf al pietei constructiilor, anterior recesiunii. Avansul vanzarilor diviziei respective este triplu comparativ cu evolutiile inregistrate pe alte piete, unde compania finlandeza este prezenta. La nivel de grup Rautaruukki (concern din care face parte Ruukki Romania) a inregistrat, in primul trimestru a.c., o crestere a vanzarilor de aproximativ 35%. Cele mai importante majorari au fost raportate de divizia de constructii, care include si segmentul de productie /comercializare a elementelor pentru acoperisuri, vanzarile respective sporind, la nivel international, cu 86%. "Ne propunem sa mentinem acest ritm de crestere la nivelul intregului an. Rezultatele optime au fost posibile datorita regandirii portofoliului si adaptarii acestuia la specificul cererii autohtone, precum si avantajelor pe care le ofera statutul de producator local, lansarii de sisteme noi, investitiilor in marketing si activitatii intense a retelei de peste 150 de distribuitori in toata tara", a declarat Zoltan Szoke, director al diviziei de acoperisuri pentru Romania si Bulgaria.
Cererea din primele trei luni ale acestui an a fost dominata, precum cea din 2010, de comenzile de sisteme de acoperire noi, utilizate in cadrul unor proiecte de renovare, fiind preferate produsele din gama premium.
Anul trecut, Ruukki Romania a inregistrat un avans al vanzarilor de tigla metalica de 8% comparativ cu 2009. Valoarea pietei specifice din tara noastra a fost de 75 milioane de euro, acoperisurile metalice detinand, in 2010, o pondere de 50% din totalul acesteia. Comparativ cu anul precedent ponderea vanzarilor de invelitori metalice tip tigla in ansamblul pietei de acoperisuri s-a diminuat cu aproximativ 5%.
In ansamblu, afacerile din 2010 ale Ruukki Romania au sporit cu 18% fata de nivelul din cele 12 luni anterioare, pentru anul in curs fiind estimata o majorare de cel putin 10% a vanzarilor. Principalele produse comercializate de Ruukki la nivel local sunt constituite de structuri /tigle metalice si panouri termoizolante -toate acestea avand marcajul CE. Pentru informatii suplimentare, www.ruukki.ro
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere