Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - SKELA STRUCTURES investeste in cresterea capacitatii fabricii de structuri metalice
SKELA STRUCTURES investeste in cresterea capacitatii fabricii de structuri metalice
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 05 Aug 2016 13:09
SKELA Structures, noul brand al All Electrics' 95, companie specializata in productia si montajul de structuri metalice, a inregistrat o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele sase luni ale acestui an, pana la circa 1,2 milioane de euro. Compania detine o fabrica de structuri metalice in Bucuresti, pe platforma industriala Faur, unitate ce s-a extins permanent, ajungand la o suprafata actuala de peste 7.000 mp si o capacitate anuala de productie de 4.000 de tone de structuri metalice si 2.000 de tone de profile galvanizate. In perioada urmatoare, conducerea companiei are in vedere continuarea investitiilor in dezvoltarea fabricii. "Intentionam marirea capacitatii de productie, pentru a ne putea adresa si altui segment de piata, respectiv celui al lucrarilor de infrastructura", a declarat Laurentiu Stan, CEO al SKELA Structures.
Recent, compania a finalizat constructia halei de vopsire a profilelor de aluminiu dezvoltata de Aluminios Cortizo Romania in Bolintin-Deal (judetul Giurgiu), cu o suprafata de 6.720 mp si o greutate structurala de 430 de tone. SKELA Structures a asigurat lucrarile de proiectare, fabricatie si montajul unitatii. De asemenea, printre proiectele realizate in ultima perioada de societate, se afla montajul unei structuri in incinta Ambasadei Chinei, aceasta participand inclusiv la constructia cladirii de birouri Bucharest One. La jumatatea lunii iulie 2016, SKELA Structures a inceput lucrarile de montaj al estacadei Panamax din Portul Constanta, unitate ce deserveste un terminal de cereale cu o capacitate de 200.000 de tone.
Potrivit datelor companiei, in 2015 si in primele luni ale acestui an, cele mai multe comenzi au provenit din zona de sud a tarii. "Piata constructiei de hale metalice a stagnat anul trecut, insa pe termen scurt si mediu estimam cresteri anuale usoare in domeniu. In ultima perioada, cele mai multe comenzi pe care le-am primit au provenit din zona de sud a tarii, in special din regiunea Bucuresti-Ilfov, sistemul constructiv preferat de clienti fiind cel de structura metalica, avand inchideri din panouri termoizolante", a precizat Laurentiu Stan.
Potrivit managerului, printre avantajele utilizarii sistemelor de hale metalice, fata de cele pe structura din beton, se afla rapiditatea in executie, flexibilitatea mai mare in utilizare, constructia la costuri reduse s.a.
 
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
Arduro
noark
rigips
quadratum
ness project
BogArt
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
konsent
leviatan
SSAB
CDS
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
viarom
siniat
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander