Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
PAGINA PERSONALIZATA


ACO SRL

ACO SRL

Adresa: Str. Strada 2, nr 14, Afumati, Judet Ilfov
Telefon: 0749.184.366, 0749.184.367
Fax: 021/351.30.55
Mobil: 0744-672.524
E-mail: aco@aco.ro
Web site: www.aco.ro
Domenii: Rigole, sisteme de pompare & statii de epurare
Descriere activitate
Producator de materiale si sisteme pentru constructii.
Prezentare companie/institutie
 ACO estimeaza o stabilizare a afacerilor in acest an
 
Compania ACO Romania, din localitatea Afumati (judetul Ilfov) activeaza la nivel national in calitate de producator de materiale si sisteme pentru constructii. Societatea este prezenta pe piata autohtona de 12 ani, fiind subsidiara grupului german omonim, care a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri totala de 545 milioane de euro. Holdingul detine 26 de fabrici in 14 tari si are peste 3.500 de angajati in 40 de state din Europa, America, Asia si Australia. Potrivit datelor comunicate catre Ministerul Finantelor Publice, in 2009 ACO Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 17,6 milioane de lei.
 
Grigore Tataru (34 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari al ACO Romania;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul constructiilor.
 
- Descrieti principalele obiective ale companiei pentru anul 2011.
- ACO este liderul pietei autohtone de produse destinate colectarii, purificarii si epurarii apei, unul din obiectivele societatii pentru perioada urmatoare fiind consolidarea acestei pozitii. Pentru anul in curs, estimam o stabilizare a vanzarilor, in conformitate cu previziunile de stagnare specifice pietei constructiilor. 
- Care sunt cele mai noi produse lansate pe piata?
- Cea mai importanta gama de rigole si separatoare de hidrocarburi destinate drenajului platformelor exterioare, disponibila pe piata din Romania, a fost optimizata prin intermediul noilor separatoare de hidrocarburi Oleopator P si Oleopass P (incluse in oferta in primavara acestui an), care combina cu succes avantajele materialului usor (PEHD) si rezistenta sporita data de designul special. Astfel, este posibila garantarea cuvelor pentru o perioada de 50 de ani (la stabilitate structurala). Un alt avantaj generat de forma cuvei este faptul ca aceste tipuri de separatoare nu au nevoie de ancorare suplimentara in beton pentru evitarea flotarii. Gama de produse destinate drenajului punctual a fost completata cu noua gura de scurgere stradala Combipoint PP, care se evidentiaza prin corpul din polipropilena inovator, construit modular, pentru a se optimiza operatiunile de instalare. Tot in acest an, a fost imbunatatita gama de produse destinate drenajului interior al cladirilor, astfel incat gurile de scurgere si rigolele ACO Inox stabilesc un nou reper privind respectarea cerintelor de igiena, siguranta si durabilitate. Produsele pe care le comercializam sunt conforme cu standardele europene in vigoare. 
- Aveti in vedere scumpirea sistemelor in perioada urmatoare?
- Pentru realizarea gamei de produse ACO sunt utilizate diverse materiale, cum ar fi: beton cu polimeri, inox, diverse elemente din plastic, fonta, otel, beton armat etc. Preturile la care produsele noastre sunt introduse pe piata fluctueaza in functie de evolutiile cotatiilor internationale ale acestor materii prime. Incercam, in continuare, sa oferim beneficiarilor ce activeaza pe piata de constructii din Romania o lista publica de preturi cat mai stabila. 
- Care sunt principalele tendinte pe plan international?
- Principalul trend impus de fabricantii de sisteme pentru constructii la nivel international (din ce in ce mai vizibil si in Romania), este reprezentat atat de dezvoltarea produselor existente, cat si a altora noi, pentru a pune la dispozitia clientilor solutii eficiente si ecologice. In calitate de producator de sisteme destinate protectiei mediului, ACO are o misiune foarte importanta in aceasta directie. Sectorul specific este insa puternic dependent de piata constructiilor, a carei evolutie nu poate fi anticipata in mod realist in acest moment. Imi exprim, insa, increderea in capacitatea autoritatilor de a atrage fonduri europene si de a investi in infrastructura. 
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia iulie/august 2011 )

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
quadratum
CDS
viarom
siniat
EDIT-Structural
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
MAKITA
konsent
rigips
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander