Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


ADEPLAST SA

ADEPLAST SA

Adresa: Str. Uzinelor nr. 3, Oradea, Judet Bihor
Telefon: 0259/403.751
Fax: 0259/403.761
Mobil: 0740-188.144
E-mail: office@adeplast.ro
Web site: www.adeplast.ro
Domenii: Materiale pentru constructii | Lacuri si vopsele | Materiale pentru izolatii | Adezivi si mortare uscate
Descriere activitate
Producator si distribuitor de mortare uscate, adezivi de gresie si faianta, kituri de rostuit, adezivi pentru lipirea si armarea polistirenului, sape autonivelante, gleturi de ipsos si ciment, tencuieli cu aplicare manuala si mecanizata. Producator termosisteme, vopsele si tencuieli decorative, produse pentru izolare termica si fonica.
 
Prezentare companie/institutie
ADEPLAST: Au inceput lucrarile la platforma industriala de langa Craiova
 
 
 
 
 
 
Marcel Barbut (61 de ani)
Functia/Firma: proprietarul companiei AdePlast;
Experienta profesionala: peste 20 de ani pe piata materialelor de constructii.
 
Producatorul de materiale pentru constructii AdePlast isi va extinde capacitatea de productie in anii urmatori, urmand a investi in noi fabrici in Craiova, Cluj-Napoca, Oradea si Ploiesti. Cea mai importanta investitie va fi realizata in apropierea municipiului Craiova, la Isalnita, unde compania a anuntat ca va demara constructia unei platforme industriale ce va include o fabrica de mortare si una de polistiren expandat. Concomitent cu dezvoltarea de la Craiova, planurile companiei mai includ constructia unei noi hale de productie a polistirenului la Oradea, a unei unitati de fabricatie a ambalajelor din polistiren expandat in Cluj-Napoca, precum si a unei fabrici de polistiren la Ploiesti. In prezent, producatorul detine trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.
 
- Cand estimati ca veti incepe constructia fabricilor si ce investitii vor necesita acestea?
- Fabrica de polistiren si cea de mortare de la Isalnita (Dolj), unde am demarat deja constructiile pe un teren de 20 hectare, vor fi gata in 2018. Estimam ca livrarile vor fi initiate in luna mai a anului viitor. Fabrica de la Craiova va deservi in primul rand toata partea de sud a tarii, plus Bulgaria, Serbia si alte tari din fosta Iugoslavie. La Oradea vom avea o noua hala de productie a polistirenului dedicat constructiilor speciale, cum ar fi acoperisurile in panta si pentru incalzirea in pardoseala. Suprafata alocata este de 2.800 mp, pe un teren situat pe locul fostei fabrici Chimprestor. Jumatate din productie este deja programata sa fie trimisa catre Ungaria si Austria. La Cluj-Napoca vom produce ambalaje de polistiren pentru fabricile din parcul industrial din judetul Cluj, dar am luat in calcul si fabricatia de polistiren pentru sistemele de incalzire in pardoseala si pentru acoperisuri. In ceea ce priveste suma totala a investitiei alocata acestor dezvoltari, o vom comunica in curand. In prezent, exista un proces de scalare a investitiei pe toata perioada, in functie de variabilele tehnico-economice.
- Care este nivelul cifrei de afaceri realizate de companie in primul semestru al acestui an si ce evolutie estimati pentru 2017?
- In primele sase luni din 2017 am inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri, in timp ce exporturile au avansat cu 136% fata de aceeasi perioada din 2016. Evident ca ne asteptam ca, pana la finalul anului in curs, sa mentinem aceasta tendinta de crestere, insa vom putea oferi informatii mai exacte in acest sens spre sfarsitul anului.
- Ce categorii de produse s-au aflat in topul vanzarilor?
- Din punct de vedere al succesului produselor noastre, am accentua situatia de la export, in tari ca Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova si Ucraina. In prezent, cele mai cautate produse AdePlast pentru export sunt termosistemele bazate pe polistiren expandat si grafitat; acestea sunt urmate, apoi, de adezivii de faianta, sapele pentru pardoseli, mortarele manuale si mecanizate, gleturile si chiturile. Vopseaua noastra premium Aeria Gold este in topul preferintelor la nivelul acestei categorii de produse si se cauta chiar si in tari mai indepartate precum Spania, inclusiv in Insulele Canare sau in Italia.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2017)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
siniat
strabag nivel 1
noark
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
SSAB
quadratum
Arduro
konsent
rigips
BogArt
ness project
EDIT-Structural
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
viarom
concelex
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander