Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
PAGINA PERSONALIZATA


AKZONOBEL POWDER COATING SA

AKZONOBEL POWDER COATING SA

Adresa: B-dul Burebista nr. 1, Bl. D15, sc 2, et. 4, ap. 50, Bucuresti, S3
Telefon: 021/323.23.14
Fax: 021/323.23.14
E-mail: powder@akzonobel.com
Web site: www.interpon.com/ro
Persoana de contact: Viorel Ungur, Manager Sucursala
Domenii: Lacuri si vopsele
Descriere activitate
Comercializare de vopsea pulbere pentru vopsirea in camp electrostatic.
 
Prezentare companie/institutie
AKZO NOBEL POWDER COATINGS: Estimari de crestere cu 15% a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Viorel Ungur (46 de ani)
Functia/Firma: Branch Manager Romania, AkzoNobel Powder Coatings;
Experienta profesionala: 7 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru anul in curs, managerii AkzoNobel Powder Coatings se asteapta la o majorare de peste 15% a cifrei de afaceri, iar pentru 2018 estimeaza o crestere de peste 25% a rulajului, indeplinirea acestor obiective depinzand, in principal, de influenta factorilor macroeconomici. In prezent, societatea detine o cota de piata de peste 30% pe plan autohton, fiind unul dintre liderii sectorului de profil, iar obiectivul ambitios, stabilit pentru urmatorii cinci ani, este reprezentat de acoperirea a peste 50% din cererea de vopsea pulbere din Romania.
 
-Descrieti masurile adoptate pentru a atinge obiectivele financiare propuse.
-In continuare, ne-am stabilit ca obiective cresterea volumului livrarilor, extinderea gamei de produse si a portofoliului de clienti, acestea fiind cele mai importante aspecte care consideram ca ne vor ajuta sa ne majoram cota de piata. De asemenea, principalele directii in care dorim sa investim vizeaza dezvoltarea portofoliului de produse si consolidarea resurselor umane ale companiei. De altfel, si in cursul acestui an, strategia de afaceri adoptata a urmat aceleasi linii, principalele realizari fiind reprezentate de initierea unor noi parteneriate de afaceri, in paralel cu mentinerea unui nivel inalt de calitate pentru serviciile oferite. Am reusit sa indeplinim acest deziderat in pofida problemelor cauzate de forta de munca, aceasta devenind tot mai greu de gestionat, din cauza numeroaselor solicitari pentru un nivel salarial tot mai ridicat, in timp ce gradul de calificare este tot mai redus.
-Cum se structureaza portofoliul de produse?
-Peste 33% din volumul total al produselor pe care le livram pe piata din Romania constituie cota celor destinate domeniului arhitectural (fatade, tamplarie de aluminiu, constructii metalice, mobilier de exterior etc.). Diferenta in portofoliul propriu este reprezentata de produse utilizate in diverse domenii industriale, pe ambele segmente aflandu-ne printre liderii pietei. Principalele categorii sortimentale comercializate in 2017 au fost Interpon D1036, Interpon D2525, Interpon 700 si Interpon 610, iar in curand intentionam sa lansam o noua colectie Futura, care constituie gama noastra reprezentativa pentru domeniul arhitectural. Asiguram un stoc local foarte variat, in care sunt incluse produse de la toate cele opt fabrici de vopsea pulbere pe care grupul Akzo Nobel le detine in Europa.
-Indicati zonele in care s-au concentrat cele mai numeroase livrari in 2017.
-Livrarile sunt asigurate in 24 de ore la nivel national, prin intermediul depozitului propriu din Bucuresti, cu termene de livrare cuprinse intre 5 si 30 de zile pentru produse speciale provenite de la fabricile din Europa ale grupului. Principalele zone in care sunt utilizate preponderent produsele noastre sunt, evident, cele mai bine dezvoltate din punct de vedere economic, vestul tarii situandu-se pe primul loc, urmat indeaproape de Bucuresti si aria centrala, reprezentata de localitatile Ploiesti si Brasov. Alte zone urbane, precum Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi, Sibiu etc., atrag, la randul lor, o parte din volumele pe care livram.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere