Agenda Constructiilor
Sambata, 03 Iunie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


AKZONOBEL POWDER COATING SA

AKZONOBEL POWDER COATING SA

Adresa: B-dul Burebista nr. 1, Bl. D15, sc 2, et. 4, ap. 50, Bucuresti, S3
Telefon: 021/323.23.14
Fax: 021/323.23.14
E-mail: powder@akzonobel.com
Web site: www.interpon.com/ro
Persoana de contact: Viorel Ungur, Manager Sucursala
Domenii: Lacuri si vopsele
Descriere activitate
Comercializare de vopsea pulbere pentru vopsirea in camp electrostatic.
 
Prezentare companie/institutie
AKZO NOBEL POWDER COATINGS: Estimari de crestere cu 15% a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Viorel Ungur (46 de ani)
Functia/Firma: Branch Manager Romania, AkzoNobel Powder Coatings;
Experienta profesionala: 7 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru anul in curs, managerii AkzoNobel Powder Coatings se asteapta la o majorare de peste 15% a cifrei de afaceri, iar pentru 2018 estimeaza o crestere de peste 25% a rulajului, indeplinirea acestor obiective depinzand, in principal, de influenta factorilor macroeconomici. In prezent, societatea detine o cota de piata de peste 30% pe plan autohton, fiind unul dintre liderii sectorului de profil, iar obiectivul ambitios, stabilit pentru urmatorii cinci ani, este reprezentat de acoperirea a peste 50% din cererea de vopsea pulbere din Romania.
 
-Descrieti masurile adoptate pentru a atinge obiectivele financiare propuse.
-In continuare, ne-am stabilit ca obiective cresterea volumului livrarilor, extinderea gamei de produse si a portofoliului de clienti, acestea fiind cele mai importante aspecte care consideram ca ne vor ajuta sa ne majoram cota de piata. De asemenea, principalele directii in care dorim sa investim vizeaza dezvoltarea portofoliului de produse si consolidarea resurselor umane ale companiei. De altfel, si in cursul acestui an, strategia de afaceri adoptata a urmat aceleasi linii, principalele realizari fiind reprezentate de initierea unor noi parteneriate de afaceri, in paralel cu mentinerea unui nivel inalt de calitate pentru serviciile oferite. Am reusit sa indeplinim acest deziderat in pofida problemelor cauzate de forta de munca, aceasta devenind tot mai greu de gestionat, din cauza numeroaselor solicitari pentru un nivel salarial tot mai ridicat, in timp ce gradul de calificare este tot mai redus.
-Cum se structureaza portofoliul de produse?
-Peste 33% din volumul total al produselor pe care le livram pe piata din Romania constituie cota celor destinate domeniului arhitectural (fatade, tamplarie de aluminiu, constructii metalice, mobilier de exterior etc.). Diferenta in portofoliul propriu este reprezentata de produse utilizate in diverse domenii industriale, pe ambele segmente aflandu-ne printre liderii pietei. Principalele categorii sortimentale comercializate in 2017 au fost Interpon D1036, Interpon D2525, Interpon 700 si Interpon 610, iar in curand intentionam sa lansam o noua colectie Futura, care constituie gama noastra reprezentativa pentru domeniul arhitectural. Asiguram un stoc local foarte variat, in care sunt incluse produse de la toate cele opt fabrici de vopsea pulbere pe care grupul Akzo Nobel le detine in Europa.
-Indicati zonele in care s-au concentrat cele mai numeroase livrari in 2017.
-Livrarile sunt asigurate in 24 de ore la nivel national, prin intermediul depozitului propriu din Bucuresti, cu termene de livrare cuprinse intre 5 si 30 de zile pentru produse speciale provenite de la fabricile din Europa ale grupului. Principalele zone in care sunt utilizate preponderent produsele noastre sunt, evident, cele mai bine dezvoltate din punct de vedere economic, vestul tarii situandu-se pe primul loc, urmat indeaproape de Bucuresti si aria centrala, reprezentata de localitatile Ploiesti si Brasov. Alte zone urbane, precum Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi, Sibiu etc., atrag, la randul lor, o parte din volumele pe care livram.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machinehiltiVideoConfAC-iulALLBIMvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
grundfos
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
MAKITA
CDS
FRONTALE
strabag nivel 1
BALTIC
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023