Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
PAGINA PERSONALIZATA


ARCHIBUS SOLUTION CENTER ROMANIA

ARCHIBUS SOLUTION CENTER ROMANIA

Adresa: Str. Locotenent Ștefan Marinescu nr. 9, București, S6
Telefon: 0213.118.840
E-mail: connect@archibus.ro
Web site: www.archibus.ro
Domenii: Solutii & sisteme software pentru afaceri si HR | Solutii si sisteme pentru automatizarea productiei
Descriere activitate
Furnizor de sisteme integrate de management al spațiului; promovează soluții specifice adresate sectoarelor de real-estate, workplace și facility management, dar și integrarea IoT în soluțiile adresate acestor domenii.
Prezentare companie/institutie
ARCHIBUS: Solutii de management al spatiului adaptate pietei din Romania
 
Archibus Solution Center - Romania, lider de piata in sistemele integrate de management al spatiului, are ca obiectiv implementarea celor mai performante solutii IT de workplace management atat la nivel national, cat si in tarile din regiune, prin dezvoltarea si promovarea de solutii specifice adresate sectoarelor de real estate, workplace si facility management, dar si integrarea IoT in solutiile adresate acestor domenii. Totodata, compania organizeaza cursuri si workshop-uri dedicate, pentru a contribui la maturizarea pietei locale de profil.
"Ne propunem sa introducem in randul organizatiilor solutia de workplace management care sustine practicile agile si care ajuta companiile printr-o mai buna administrare a spatiilor de lucru, sa-si mentina, la randul lor, standardele de lideri din industriile in care activeaza. Noile solutii software pe care le dezvoltam vor face accesibile capacitati complexe de analiza de date si raportare si pentru companii care abia incep sa-si automatizeze procesele de lucru. Pe masura ce nevoile si dimensiunea organizatiilor cresc, companiile au acces la un intreg ecosistem de solutii avansate", precizeaza Wain Kellum, CEO Archibus-Serraview.
Archibus Solution Center-Romania livreaza pe piata locala solutii software pentru Analiza Financiar Startegica (perspectiva completa asupra portofoliului imobiliar, infrastructurii si activelor, precum si asupra costurilor), pentru Managementul Portofoliului de cladiri si terenuri (optimizeaza analiza si gestionarea activelor imobiliare pentru a alinia portofoliul la misiunea organizationala), pentru Previzionarea portofoliului de cladiri si terenuri (evalueaza, previzioneaza si aloca nevoile legate de spatiu si costurile asociate ocuparii folosind scenarii multiple) si pentru Managementul contractelor de inchiriere (centralizeaza si automatizeaza procesele de administrare a spatiilor inchiriate pentru cresterea eficientei, reducerea erorilor si evitarea penalitatilor). De asemenea, portofoliul Archibus include si solutii software de Chargeback si facturare, care imbunatatesc procesul de management al veniturilor din inchiriere, refacturarea costurilor de utilitati, emiterea facturilor si urmarirea creantelor, in vederea reducerii cheltuielilor administrative.
"Solutiile oferite de Archibus pentru managementul proprietatilor contribuie la reducerea costurilor, minimizeaza riscurile si cresc calitatea serviciilor oferite”, explica Wain Kellum, CEO Archibus-Serraview.
 
Solutii romanesti cu aplicare internationala
Solutiile dezvoltate de Archibus Inc. sunt utilizate inclusiv de mari companii europene, precum Orange Franta, Caile Ferate Franceze, statul Geneva, Credit Suisse etc.) iar serviciile cu valoare adaugata reprezinta 48% din afacerile anuale ale companiei.
Pe piata locala, echipa din Bucuresti a dezvoltat cateva solutii software inovatoare, pentru a raspunde cerintelor specifice ale pietei de real estate legate de Managementul Portofoliului Imobiliar, al Contractelor de Inchirere(Lease2Cash), al documentatiei cladirii (Cartea Tehnica) si al alocarii automate a taskurilor in mentenanta (Automatic Schedule Mecanism) sau de integrarea IoT in aplicatiile Archibus de Energy si Space Management.
"Cartea Tehnica a Cladirii este o solutie Add-On de la Archibus Solution Center-Romania . Investitorii si proprietarii de cladiri resimt necesitatea existentei pe piata locala a unor instrumente de urmarire a proceselor de receptie, precum si a documentelor asociate acestora, in urma aparitiei noilor reglementari in domeniul constructiilor, respectiv hotararea 343/2017. Cartea Tehnica a Cladirii trebuie predata noului proprietar, acesta avand obligatia pastrarii si completarii ei. Pentru constructiile la care nu va fi intocmita si actualizata Cartea Tehnica, sanctiunea aplicata este amenda contraventionala cuprinsa intre 10.000 si 20.000 de lei", a explicat reprezentantul Archibus.
Lease2Cash este o alta solutie de tip Add-On dezvoltata de Archibus Solution Center-Romania, pentru standardizarea si automatizarea activitatilor recurente de administrare a spatiilor inchiriate, de urmarire a spatiilor libere, a veniturilor, facturarii, a bugetelor si a reconcilierii anuale.
 
Noi perspective, dupa fuziunea cu Serraview
La finele anului trecut, Archibus Inc a fuzionat cu Serraview- furnizor de solutii software pentru optimizarea spatiilor de munca si cresterea productivitatii angajatilor. Tranzactia a deschis noi perspective pentru companie, care s-a reinventat pe parcursul anului 2019, aducand noi produse software adaptate cerintelor pietei de corporate real estate. Noua identitate corporate reflecta o schimbare de paradigma: spatiile de lucru focusate pe oameni.
"Transformam fiecare aspect al afacerii pentru a satisface nevoile curente si viitoare ale bazei noastre globale de clienti si ale retelei de parteneri. Clientii solicita perspective bazate pe analiza de date pentru a-si construi strategia de real estate si solutii software care sa le permita sa puna in aplicare aceste noi strategii in cateva saptamani. Avantajul nostru este ca oferim o solutie software usor de implementat, care devine scalabila, pe masura ce organizatiile si nevoile clientilor cresc", a explicat Wain Kellum, CEO Archibus-Serraview.
Inovatia consta in dimensionarea corecta a capabilitatilor unui sistem integrat de workplace management in solutii software simplu de utilizat.
Noua companie va oferi clientilor din lumea intreaga o platforma bazata pe IoT, usor de utilizat, pentru gestionarea eficienta a activelor imobiliare, infrastructura si facilitatilor.
***
Archibus este lider global in solutii pentru Real Estate, Infrastructura si Facility Management, avand peste 5 milioane de utilizatori in toata lumea, care economisesc mai mult de 100 miliarde USD in fiecare an pentru propriile organizatii. Disponibil in 190 de tari si in peste 30 de limbi, Archibus este sustinut prin intermediul unei retele globale ce cuprinde peste 1.600 de specialisti.
Mai mult de 16.000 de organizatii din domeniile petrol si gaze, telecomunicatii, utilitati, sectorul public, imobiliar, finante etc., utilizeaza solutiile Archibus pentru a-si reduce costurile cu infrastructura si facilitatile cu pana la 34%.
Archibus Solution Center-Romania este responsabila pentru dezvoltarea cotei de piata Archibus in Romania si alte tari din regiune: Turcia, Bulgaria, Croatia, Austria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Bosnia-Hertegovina, Grecia.

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
siniat
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
ness project
EDIT-Structural
viarom
leviatan
Ubitech
MAKITA
noark
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander