Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Februarie 2020
 
Home - INDEX COMPANII - AVK International A/S
PAGINA PERSONALIZATA


AVK International A/S

AVK International A/S

Adresa: B-dul Agronomiei nr. 8-16, Bl. N1.3, Ap. 3, Bucuresti, S1
Telefon: 021/326.50.17
Fax: 021/326.50.18
E-mail: office@avk.ro
Web site: www.avk.ro
Domenii: Tevi, fitinguri si tubulatura
Descriere activitate
Producator de vane, hidranti, fitinguri si accesorii pentru alimentare cu apa, alimentare cu gaz, tratare ape uzate si protectie impotriva incendiilor.
Prezentare companie/institutie
Compania AVK este prezenta in segmentul vanelor de peste 40 de ani
In prezent AVK este lider global in domeniul vanelor, hidrantilor, fitingurilor si accesoriilor pentru alimentare cu apa, alimentare cu gaz, tratare ape uzate si protectie impotriva incendiilor.
Leadership global si angajament local
Grupul AVK este prezent in peste 85 de tari din intreaga lume. Prezenta geografica si gama noastra de produse sunt la nivel global, dar obiectivele noastre sunt locale. Clientii nostri sunt deserviti de organizatii locale de vanzari care sunt in directa conexiune cu nevoile acestora. Prin urmare, AVK ofera solutii adaptate care se potrivesc cu specificatiile locale.
Productia se realizeaza in Danemarca, Marea Britanie, Olanda, Franta, Polonia, Germania, Spania, Elvetia, SUA, Canada, Australia, Malaezia, Japonia, China si India. Peste 3.000 de angajati din Grupul AVK se asigura ca AVK ramane unul dintre cei mai importanti producatori din lume in aplicatii pentru apa, gaz, tratarea apelor uzate si de protectie impotriva incendiilor.
Parteneriat avantajos
Dorim sa construim si sa investim intr-un parteneriat pe termen lung cu clientii nostri. In acest sens, ne straduim sa oferim o valoare superioara pentru banii investiti de clienti. Livram produse de folosinta indelungata, fara intretinere si fara erori de fabricatie care constituie solutia optima cost-eficienta pentru partenerii nostri pe termen lung.
AVK International A/S
AVK International A/S are sediul principal in Danemarca, are aproximativ 250 de angajati si este in general responsabila pentru Europa Continentala, Rusia, tarile din Asia Centrala, Caucaz si Africa de Nord. Activitatea principala consta in fabricarea robinetilor si accesoriilor pentru aplicatii de apa, gaz, ape uzate precum si robineti si hidranti pentru protectia impotriva incendiilor - toate in standardul DIN.
Avem un depozit de 13.000 m2 unde este stocata o gama larga de produse, care ne permite sa livram rapid reperele solicitate.
AVK International A/S beneficiaza de facilitati de productie moderne dar si de o cunoastere aprofundata a pietelor carora ne adresam. O gama completa de produse, livrare rapida, produse de calitate superioara, preturi competitive si service competent sunt cateva dintre beneficiile pe care AVK International A/S le ofera clientilor.
 
AVK produce vane sertar pentru segmentul de alimentare cu apa, de la infiintarea ei in 1969. In prezent AVK este un lider global, oferind o gama larga de vane, hidranti si accesorii. In anii ‘70, am obtinut prima aprobare DVGW pentru robineti pentru gaz si datorita calitatii si concentrarii asupra sigurantei si trasabilitatii produselor, AVK este in continuare un furnizor de incredere a segmentului de alimentare cu gaz la nivel mondial. Pentru tratarea apelor uzate, oferim o gama larga de robineti in conformitate cu toate standardele majore sau solutii personalizate conform nevoilor clientilor. Grupul AVK este printre cei mai mari producatori la nivel global de hidranti de incendiu. Gama noastra de produse pentru protectia impotriva incendiilor include hidranti, vane sertar si vane fluture cu aprobari UL/FM/VdS.
Produsele AVK fac parte din infrastructuri vitale, asigurand:
• Apa potabila fara contaminare sau pierderi de apa in reteaua de distributie
• Transportul si curatarea eficienta a apelor uzate provenite din gospodarii si industrie
• Distributia gazelor naturale in conditii de siguranta, permitand utilizarea pe scara larga a acestei surse de energie nepoluanta
• Echipamente sigure de protectie impotriva incendiilor care permit interventii rapide si eficiente in situatii periculoase
 
Alimentarea cu gaz
Vane sertar si accesorii, robineti de inchidere cu sfera, vane fluture, cuplaje si coliere de reparatie.
 
Tratarea apelor reziduale
Vane sertar, vane cutit, vane de retinere cu clapeta sau bila, vane fluture, aerisitoare, stavilare si cuplaje.
 
Combaterea incendiilor
Hidranti, vane sertar, indicatori de pozitie, vane fluture, clapete de sens si accesorii.
 
Alimentarea cu apa
Vane sertar si accesorii, vane fluture, clapeti de retinere, aerisitoare, hidranti, cuplaje, fitinguri etc
 
 
Pentru mai multe informatii click aici!

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimACADghid_proiectareTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere