Agenda Constructiilor
Luni, 29 Mai 2023
Abonare reviste
Home - INDEX COMPANII - CASA MOBILA SIMEX
PAGINA PERSONALIZATA


CASA MOBILA SIMEX

CASA MOBILA SIMEX

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr. 24, Simleu Silvaniei, Judet Salaj
Telefon: 0754/ 055.444
Fax: 0743/287.940
E-mail: office@mobilasimex.ro
Web site: www.mobilasimex.ro
Domenii: Mobilier, dotari & constructii modulare
Descriere activitate
Casa Mobila Simex este unul dintre cei mai mari producatori si distributori romani de mobila din lemn masiv.
Prezentare companie/institutie
Brandul Simex se pozitioneaza, de peste 20 de ani, pe segmentul de lux al mobilei, fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de mobila romaneasca de inalta calitate in Europa de Est, precum si un reper veritabil pe piata autohtona a mobilei de arta.  
 
Momentul de referinta in constituirea Simex Grup il reprezinta anul 1990, cand a fost deschisa fabrica de mobila din Ardeal, specializata pe mobila din lemn masiv, avand capital romanesc si patronat roman.
 
Simex Grup si-a concentrat forta de productie in principal spre pietele de export, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de mobila romaneasca din nord-estul Europei.
 
In contextul maturizarii pietei mobilei din Romania la inceputul anilor 2000, s-a inregistrat o crestere semnificativa a cererii pentru mobilierul de lux, din lemn masiv, si pe plan intern.
 
Acest fapt a determinat reevaluarea strategiei noastre de business si infiintarea unei noi firme, care sa se ocupe de managementul cererii pe piata interna.
 
Astfel, a luat nastere Casa Mobila Simex, al carei obiect de activitate il reprezinta distribuirea de mobilier exclusiv in Romania.
 
Colectiile Casa Mobila Simex se disting prin virtuozitatea tehnica si estetica a pieselor de mobilier prelucrate din esente de lemn nobil si desavarsite prin sculptura executata manual si intarsiile atent aplicate, ceea ce face ca fiecare colectie sa fie unica din punct de vedere estetic si sa confere o emotie inconfundabila cumparatorului.
 
Prin design-ul elevat si impunator al mobilierului in linie clasica, Casa Mobila Simex si-a propus sa raspunda intr-un mod cat mai sustenabil asteptarilor si exigentelor clientilor, venind in intampinarea celor mai ingenioase solutii de amenajare pentru locuinta, dar si pentru hotel si restaurant.
 
Aria noastra de acoperire a comenzilor este foarte mare si cuprinde un portofoliu diversificat de garnituri de lux: sufragerie, dormitor, plasma, bar, hol, cabinet, semineu si cuier.

Dinamica volumului cererilor pentru mobilierul modificat la comanda ne-a determinat sa ajustam politica de vanzari astfel incat sa acoperim atat cererile pentru mobilierul standard, cat si pe cele pentru mobilierul modificat.
 
Avem designeri specializati, care se pot deplasa la domiciliul clientilor pentru a onora comenzile speciale.
 
Sustenabilitatea produsului reprezinta una dintre valorile noastre statutare, astfel ca toate colectiile Casa Mobila Simex au un coeficient de calitate ridicat, fiecare corp de mobilier fiind minutios analizat si atent controlat de specialistii CTC ai companiei, ceea ce face ca erorile de productie sa fie minime sau aproape nule.
  
Unul dintre cele mai importante criterii dupa care se face analiza CTC a mobilei este rezistenta materialelor folosite in prelucrarea lemnului, inca de la intrarea sa pe poarta fabricii, sub forma de cherestea, si pana la realizarea produsului finit.
 
Acordam o atentie deosebita rezistentei mobilei, materialele folosite au o calitate foarte buna, spre exemplu, lacurile pe baza de apa folosite, fapt ce ne-a adus de-a lungul anilor un flux de clienti fideli. 
 
Brandul Simex si-a castigat suprematia in topul mobilei stil, dar si pretuirea clientilor, prin capacitatea de acoperire a intreg procesului de amenajare a unei locuinte. 
 
Abordarea integrativa si eficienta pe care o propune Casa Mobila Simex clientilor debuteaza cu etapa de proiectare si productie efectiva a mobilierului in cele 6 fabrici ale noastre din zona de nord-vest a tarii, unde activeaza 1.500 de angajati, direct implicati in lantul de productie.
 
Satisfacerea cerintelor si aspiratiilor clientilor reprezinta principalul nostru obiectiv, astfel ca am extins si inovat in mod continuu paleta de servicii dedicate clientilor, incepand cu elaborarea conceptului de design si pana in momentul finalizarii proiectului, oferind transport si montaj profesionist complet gratuit in toata tara.
 
Pentru o mai buna acoperire a managementului cererii de mobila de lux, din lemn masiv, am elaborat o strategie de distributie foarte bine pusa la punct, prin care onoram comenzile pe plan intern si extern. Linia internationala de distributie a colectiilor noastre de mobila cuprinde peste 20 de magazine Simex in Rusia, Ucraina, Ungaria, Austria, Azerbaidjan, Turkmenistan si Romania.
  
Linia de distributie interna este, de asemenea, foarte bine pusa la punct. Avem magazine proprii si magazine colaboratoare in toata tara: Bucuresti, Sibiu, Galati, Constanta, Arad, Oradea, Suceava, Brasov, Craiova si Targu-Jiu.
 
Catalogul de produse poate fi vizualizat accesand link-ul
 
Va invitam sa descoperiti brandul Simex si sa admirati cele mai valoroase colectii de mobila de arta, accesand site-ul nostru:www.mobilasimex.ro!

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailanthiltiVideoConfAC-iulALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
FRONTALE
grundfos
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
theda mar
CDS
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023