Agenda Constructiilor
Marti, 31 Ianuarie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


DAS ENGINEERING GRUP SRL

DAS ENGINEERING GRUP SRL

Adresa: Str. Decebal nr. 124, Cluj-Napoca, Judet Cluj
Telefon: 0264/460.069
Fax: 0264/590.430
E-mail: office@dasgrup.ro
Web site: www.grupdas.ro
Domenii: Instalatii de apa si HVAC | Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Proiectare si executie de lucrari de instalatii: electrice, sanitare, termice, de climatizare etc.
Prezentare companie/institutie
DAS ENGINEERING: Majorare de 20% a rulajului din acest an
 
 
 
 
 
 
Alexandra Stoica (40 de ani)
Functia/Firma: director executiv, DAS Engineering Grup;
Experienta profesionala: 16 ani pe piata de constructii si instalatii din Romania.
 
Anul 2018 a fost deosebit de profitabil pentru Das Engineering Grup, companie specializata in proiectarea si executia de lucrari de instalatii cu sediul in Cluj-Napoca. Comparativ cu 2017, activitatea din acest an s-a situat pe un trend clar crescator, datorat in special efervescentei de pe piata de real estate din Romania, multiplelor proiecte imobiliare de anvergura derulate atat de investitori romani, cat si straini, dar si unei mai mari deschideri a pietei imobiliare catre constructii si instalatii de calitate, care sa respecte cerintele de mediu si exigentele clientilor. In acest context, rulajul companiei va creste cu 20% in acest an, urmand a depasi 2,5 milioane de euro.
 
- Care sunt principalele proiecte aflate in portofoliul companiei?
- Avem in lucru proiecte rezidentiale mari, dar si cladiri de birouri cu toate facilitatile atasate: sali de conferinte, restaurante, spatii de fitness si chiar cu aparthotel integrat (cum este, de exemplu, cladirea de birouri Hexagon, de aproximativ 25.000 mp, dezvoltata de Kesz Romania), depozite si facilitati farmaceutice si hale industriale in industria auto (precum Star Transmission Components si Star Transmission Assembly, din Sebes). Majoritatea au termenele de predare la jumatatea anului urmator, cu exceptia facilitatilor industriale, care se vor finaliza pana cel tarziu in luna martie 2019. Pe langa acestea, avem numeroase proiecte mai mici, inclusiv fit out-uri de birouri, in special pentru companii din industria IT & ITC. In total, valoarea portofoliului de contracte de proiectare si executie in derulare ajunge la aproximativ un milion de euro.
- Ce planuri si obiective aveti stabilite pentru viitor?
- Dorim sa ne mentinem si in viitor ca un furnizor de servicii premium in domeniul instalatiilor pentru constructii, cu servicii inovatoare, care respecta mediul si promoveaza cele mai eficiente solutii din punct de vedere tehnic si financiar. Activam momentan pe plan national, din punct de vedere al lucrarilor de executie instalatii, dar suntem prezenti la nivel european cu solutii de consultanta in eficienta energetica si cladiri verzi. Ca obiective viitoare, pe termen scurt si mediu ne propunem sa ne mentinem in topul companiilor de instalatii care ofera solutii verzi si inovatoare pentru mediul de constructii, atat din Romania, cat si din strainatate.
- Care sunt principalele probleme pe care le intampinati in derularea activitatii?
- Principala si cea mai mare problema resimtita la nivelul companiei este resursa umana, care, de altfel, a devenit limitata si pretentioasa in mai toate domeniile de activitate din Romania, nu doar pe piata de real estate. Pentru a ne mentine angajatii, incercam in primul rand sa ii mentinem motivati, implicati si proactivi, sa se simta parte din firma. Desigur, datorita resursei limitate, privim cu interes si posibilitatea angajarii unor colegi din afara spatiului european, mai ales ca au aparut si firme de recrutare din zona Asiei care ofera astfel de resursa umana, dar deocamdata avem o retinere referitoare la capacitatea de adaptare, comunicare si valori.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie-Decembrie 2018)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMMESENBURGman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
strabag nivel 1
BMI_Icopal
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
CELCO 2020
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023