Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - INDEX COMPANII - GEIGER TRANSILVANIA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


GEIGER TRANSILVANIA SRL

GEIGER TRANSILVANIA SRL

Adresa: Strada Geiger nr.1E, Cristeşti, Judet Mureş
Telefon: +40 265 306 420
Fax: +40 265 306 428
E-mail: office@geiger.ro
Web site: www.geiger.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii | Fundatii & Constructii geotehnice
Descriere activitate
Construcții de drumuri, infrastructură, materii prime, dezvoltarea zonelor industriale sau comerciale, construcții la cheie, reabilitari de clădiri, tehnologii de mediu.
Prezentare companie/institutie
GEIGER TRANSILVANIA: Portofoliu de lucrari de peste 45 milioane de euro
 
 
 
 
 
 
Fabian Lorand (37 de ani)
Functia/Firma: administrator, Geiger Transilvania;
Experienta profesionala: 13 ani in domeniul lucrarilor de infrastructura.
 
Compania de constructii Geiger Transilvania a raportat o crestere cu 25% a cifrei de afaceri din 2014, fata de nivelul anului anterior, pana la nivelul de aproximativ 25 milioane de euro, in contextul in care societatea are un portofoliu de contracte in executie evaluat la circa 45 milioane de euro (200 milioane de lei). Firma este subsidiara autohtona a grupului german Geiger, fiind activa la nivel national de la inceputul anilor '90. In prezent, Geiger Romania detine mai multe puncte de lucru precum si trei sucursale in Sibiu, Targu Mures, si Iasi, avand peste 280 de angajati.
 
- Cum a evoluat activitatea firmei in ultima perioada?
- Evolutia activitatii noastre a fost optima in anul care tocmai s-a incheiat atat pe plan intern, cat si extern, datorandu-se nu neaparat cresterii cererii, cat faptului ca ne-am impus pe piata printr-o strategie aparte de afaceri. Estimam ca acest trend se va mentine si in 2015, din aceleasi considerente. Parcursul optim poate fi remarcat si prin faptul ca reteaua proprie de parteneri s-a majorat de la 210 la 270 de colaboratori. Tot in 2014 am inaugurat un nou showroom modern in Cluj-Napoca, care este dedicat tuturor specialistilor din domeniu (dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitecti), precum si clientilor interesati de cele mai noi solutii pentru fatade.
- Care sunt principalele proiecte pe care le aveti in executie?
- In luna februarie 2015 am semnat un contract important pentru noi, ce presupune continuarea lucrarilor la Autostrada Transilvania, compania noastra urmand a executa lucrarile aferente tronsonului cuprins intre localitatile Ogra si Campia Turzii (lotul 1), aflat in proximitatea sediului central al companiei. Valoarea contractului este de 55,8 milioane de lei (fara TVA). Sectorul de drum are o lungime de 3,6 km si o durata de executie de 16 luni. In prezent, asteptam ordinul de incepere a lucrarilor. De asemenea, executam viaductul Mihail Kogalniceanu, ce va traversa calea ferata din Sibiu. Aceasta este cea mai mare investitie publica din localitate, cu o valoare de circa 23 milioane de lei. Viaductul va avea o lungime de 400 de metri si va traversa opt linii de cale ferata, termenul de finalizare fiind stabilit pentru luna decembrie 2015. Un alt proiect important la care lucram vizeaza reabilitarea iazului batal Azomures, pe o suprafata de 30 ha, un proiect unic in Europa. Obiectivul se afla in faza de executie a celulei experimentale, lucrarile derulandu-se conform graficului.
- Cum credeti ca vor evolua piata constructiilor si investitiile publice in acest an?
- Estimam ca, din categoria proiectelor mari, segmentele de autostrazi si cai ferate aflate in executie vor genera un volum important de activitate in domeniu. Ne referim in acest caz la tronsoanele ce mai trebuie executate de pe coridorul 4, cele patru loturi dintre Sebes si Turda, precum si, partial, la lucrarile de pe segmentul Cluj - Targu Mures. De asemenea, numeroase proiecte finantate din POS Mediu ar trebui sa genereze lucrari peste nivelul anului 2014, avand in vedere presiunea finalizarii acestora. Nu ne asteptam ca volumul lucrarilor de constructii sa scada in 2015, in conditiile in care nu exista multe licitatii pentru proiecte mari lansate, insa se pune o presiune mare asupra obiectivelor care trebuie finalizate pana la finele anului in curs, in special a celor finantate cu fonduri europene din perioada 2007-2013.
- Ce obiective aveti pentru anul in curs, in acest context?
- In continuare, avem in vedere o crestere moderata si sustenabila a activitatii din Romania, punand un mare accent pe calitate. Credem ca seriozitatea si performanta in cadrul proiectelor vor reprezenta factori tot mai apreciati pe viitor. Urmarim, de asemenea, consolidarea activitatii in regiunile pe care le vizam, precum si pe piata proiectelor de anvergura medie si mare.

GEIGER TRANSILVANIA: The contracts portfolio exceeds 45 million euro
The construction company Geiger Transilvania reported a 25% increase in turnover in 2014 compared to the previous year, up to about 25 million EUR, given that the company has a portfolio of contracts in execution valued at approximately 45 million EUR (200 million RON). The company is a subsidiary of the German group Geiger and it is active on the national level since the early ‘90s. Currently, Geiger Romania has several workstations as well as three branches in Sibiu, Targu Mures, and Iasi, with over 280 employees.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie-Aprilie 2015)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
MAKITA
siniat
konsent
CDS
rigips
noark
Acvatot 2019
concelex
Ubitech
viarom
quadratum
ness project
ERBASU CONSTRUCT
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander