Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


GENERAL BETON ROMANIA SRL

GENERAL BETON ROMANIA SRL

Adresa: Str. Epure nr.6-8, Timisoara, Judet Timis
Telefon: 0256-201871
Fax: 0256-492768
E-mail: office-tm@generalbeton.ro
Web site: www.generalbeton.ro
Domenii: Materiale pentru constructii | Ciment, betoane si agregate
Descriere activitate
Produce si livreaza betoane de inalta calitate.
Prezentare companie/institutie
GENERAL BETON are in plan extinderea capacitatilor de productie
 
 
 
 
 
 
Aurel Enuc (48 de ani)
Functia/Firma: director general, General Beton Romania;
Experienta profesionala: 22 de ani in domeniul materialelor de constructii.
 
General Beton, parte a grupului italian Tonon, a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 133 milioane de lei, incadrandu-se in bugetele si previziunile initiale. Cu o experienta de 23 de ani pe piata locala, compania detine opt statii de productie a betonului, in Timisoara, Arad, Otopeni, Cernica, Sibiu, Dumbravita, Constanta si Bucuresti - Militari, cu o capacitate de peste un milion de metri cubi pe an. Statiile General Beton sunt dotate la un nivel tehnic ridicat, ceea ce le permite sa asigure o livrare prompta si un produs de calitate. Toate unitatile au in dotare laboratoare performante de incercare a betonului, cele de la Timisoara si Bucuresti fiind clasate ca laboratoare de gradul al II-lea. Compania lucreaza, in medie, cu 160 de angajati anual.
 
- Ce evolutie a avut piata de betoane in 2020 si ce estimati pentru anul in curs?
- In 2020, in piata de agregate si betoane s-a observat o crestere atat a preturilor, cat si a volumelor, cu un mic pas inapoi in momentul declansarii pandemiei. Dupa luna aprilie, odata cu sustinerea industriei constructiilor de catre autoritati, trendul crescator a continuat pana la sfarsitul anului. Insa, daca facem comparatie intre primele luni din 2021 cu aceeasi perioada a anului trecut, vom observa o incetinire si chiar o stopare a acestei cresteri a volumelor, preturile materiilor prime continuand, insa, sa se majoreze.
- Ce rezultate inregistreaza compania, in acest context?
- Pentru anul 2020, General Beton Romania a realizat o cifra de afaceri de 133 milioane de lei, incadrandu-se astfel in bugetele si previziunile facute pentru acel an. Totodata, pentru anul 2021, ne dorim sa mentinem trendul pozitiv, cu toate ca primele 5 luni ale anului nu au fost tocmai asa cum ne-am fi dorit. O problema importanta pe care o avem in aceasta perioada este stoparea eliberarii certificatelor de urbanism si autorizatiilor de constructii (in anumite zone din tara), fapt care duce la intarzierea inceperii unor proiecte pe care le luasem in calcul la bugetarea anului 2021.
- La ce proiecte participati cu materiale, in acest moment?
- Cateva proiecte mari in care societatea noastra este implicata in aceasta perioada sunt ansamblurile rezidentiale The Ivy, Stejarii, Cortina Pipera, dar livram betoane si pe santierul Incineratorul de ape uzate Glina, pentru proiectul de modernizare a infrastructurii portuare Constanta, la Podul Ciurel si multe alte proiecte imobiliare de mari dimensiuni.
- Ce investitii aveti planificate pentru perioada urmatoare?
- Ca investitii, General Beton Romania si-a propus extinderea capacitatilor de productie in Dumbravita, Timisoara si Otopeni - Ilfov. De asemenea, vom investi in diversificarea portofoliului de produse. In spiritul noilor exigente ale dezvoltatorilor si constructorilor, recent am suplimentat oferta de produse comercializate cu mortarul de tencuiala, care rezista, ca lucrabilitate, pana la 72 de ore, ajutand constructorii in optimizarea preturilor.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Iunie/Iulie 2021)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
concelex
Arduro
SSAB
siniat
viarom
noark
theda mar
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
konsent
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
SIGM

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander