Agenda Constructiilor
Miercuri, 23 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - INDEX COMPANII - GRAPHEIN TOPO
PAGINA PERSONALIZATA

GRAPHEIN TOPO

GRAPHEIN TOPO
Adresa: Jean Louis Calderon nr. 59, et. 1, ap. 7, Bucuresti, S2
Telefon: 031.433.44.78
E-mail: office@graphein.ro
Web site: www.graphein.ro
Domenii: Software & programe de calcul | FURNIZORI DE SERVICII
Descriere activitate
Proiecte de topografie inginereasca, asistenta topografica pentru infrastructura, cadastru si intabulare, scanare 3D, masuratori BOMA.
Prezentare companie/institutie
GRAPHEIN: O „ambulanta topografica” in sprijinul constructiilor
 
 
 
 
 
 
Eugen Ursu (35 de ani)
Functia/Firma: Managing Partner, Graphein Topo;
Experienta profesionala: 12 ani in geodezie.
 
De la infiintarea in 2014, specialistul in topografie Graphein si-a dublat an de an cifra de afaceri, evolutia fiind sustinuta de cresterea pietei serviciilor de geodezie si scanare 3D, precum si a sectorului constructiilor, in general. Perspectivele de dezvoltare sunt optimiste, gratie beneficiilor reale pe care le asigura prin serviciile prestate compania fiind recomandata de cei mai importanti antreprenori din Romania.
 
- Nominalizati activitatea care are cel mai mare impact asupra veniturilor.
- Intrucat folosim o metodologie unica in lume pentru asistenta topografica in proiectarea, executia si montajul fatadelor - dezvoltata in totalitate de echipa noastra - am avut un succes major pe segmentul respectiv, ajutand companiile specializate sa isi optimizeze costurile si sa imbunatateasca timpii de executie si calitatea lucrarilor. Avem in portofoliu peste 10 astfel de proiecte realizate in afara tarii, precum Hotel Nobu - Londra, Park of Poland - Varsovia, Wargaming Headquarter - Nicosia etc.
- Care sunt elementele ce va diferentiaza in relatia cu partenerii?
- Arhitectii au nevoie de timp pentru a fi creativi, a studia solutii noi si a proiecta cladiri deosebite. Tot mai multi au ajuns sa constientizeze ineficienta realizarii empirice a releveelor si sa aleaga alternativa solutiilor de scanare 3D, unde au informatii exhaustive si de mare acuratete, in acelasi loc. De asemenea, Graphein are o echipa profesionista formata din 30 de experti, actionand in relatia cu antreprenorii ca o veritabila „ambulanta topografica”. Pe proiectanti ii ajutam sa ia cele mai bune decizii, indiferent daca este vorba de proiecte industriale, comerciale, rezidentiale sau de birouri. In ceea ce-i priveste pe dezvoltatori, avantajul nostru competitiv rezida in asigurarea unei solutii validate de piata, care evita compromisurile in planul calitatii si pierderile de timp, facilitand realizarea unor tranzactii rapide si profitabile.
- Realizati o scurta trecere in revista a proiectelor la care ati furnizat servicii.
- Pe segmentul de fatade, se numara Ana Tower, AFI Brasov, a treia cladire din Globalworth Campus, proiectul Park of Poland din Varsovia si ansamblurile rezidentiale Cloud 9 si 102 The Address. Din gama releveelor in standardul Boma, se remarca halele WDP Dragomiresti si sediul Renault. De asemenea, am oferit asistenta topografica permanenta in santier pentru proiectele Equilibrium si Campus 6, derulate de Skanska Romania. Strategia Graphein este de a-i sprijini pe dezvoltatorii, arhitectii, constructorii si proiectantii din Romania cu servicii de topografie si scanare 3D la cele mai inalte standarde, prin cele mai eficiente metodologii. De aceea, pregatim o strategie de extindere prin care toti cei interesati de servicii de calitate din aceasta gama sa beneficieze de un timp de realizare cat mai scurt si de preturi cat mai bune. Ne propunem sa inovam si sa implementam rapid noile tendinte de pe piata si, de aceea, orice tehnologie care poate aduce beneficii imediate clientilor urmeaza sa fie rapid integrata in portofoliu.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2019)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere