Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Teraplast 2019
PAGINA PERSONALIZATA

Hunnebeck Romania SRL

Hunnebeck Romania SRL
Adresa: Str. Principala nr. 310, Capusu Mare, Judet Cluj
Telefon: 0264/504.270
Fax: 0264/504.269
E-mail: info_ro@huennebeck.com
Web site: www.huennebeck.ro
Domenii: Sisteme de cofraje
Descriere activitate
Companie specializata in vanzarea si inchirierea de schele, sisteme de cofrare, echipamente de acces si siguranta pentru santier.
Prezentare companie/institutie
HUNNEBECK continua extinderea in domeniul echipamentelor de santier
 
 
 
 
 
Mircea Georgescu (48 de ani)
Functia/Firma: director general, Hunnebeck Romania;
Experienta profesionala: peste 20 de ani in domeniul sculelor si echipamentelor pentru constructii.
 
Hunnebeck Romania, companie specializata in vanzarea si inchirierea de schele, sisteme de cofrare si echipamente de acces si siguranta pentru santier are stabilita ca tinta pentru 2018 cresterea cu doua cifre a veniturilor si consolidarea pozitiei in topul furnizorilor de pe piata de profil. De asemenea, printre obiectivele stabilite pe termen scurt si mediu se afla introducerea de noi produse in portofoliu, dar si continuarea proiectului de modernizare si automatizare a centrului de curatire si reparatii ale sistemelor de cofrare din Cluj-Napoca. Hunnebeck Romania este parte a grupului nord-american Brand Energy & Infrastructure Services si a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 62,3 milioane de lei.
 
- Ce v-ati propus ca obiective in urmatorii doi ani?
- In perioada urmatoare ne vom concentra pe adaptarea parcului de sisteme de cofrare la specificul pietei, respectiv pe introducerea unor noi produse, printre care amintim sistemul inovator de acces QuikDeck, care va fi utilizat pentru prima data in Romania la reabilitarea viaductului de cale ferata de la Caracau, lucrarile fiind preconizate sa inceapa in trimestrul al doilea din 2019. Quick Deck este un sistem modular realizat din elemente care permit dezvoltarea unei platforme pentru accesul in siguranta la inaltime. Sistemul ofera avantajul de a lucra la inaltime in siguranta pe o platforma deschisa. Totodata, vom continua investitiile prin modernizarea si automatizarea centrului de curatire si reparatii ale sistemelor de cofrare din Cluj-Napoca. Nu in ultimul rand, securitatea si sanatatea in munca reprezinta o preocupare principala. Avand o experienta indelungata pe piata, am dezvoltat un program de securitate in munca la nivel international, unul dintre cele mai bune din industrie. Tinta pe care o urmarim este de a avea zero accidente. Ar mai fi de precizat ca vom fi prezenti la cel mai mare targ din lume dedicat sectorului constructiilor BAUMA 2019, din M√ľnchen, cu un stand in pavilionul B3.
- Cum a evoluat cererea de sisteme de cofrare?
- In continuare, marile aglomerari urbane genereaza cele mai importante venituri, topul celor mai importante santiere fiind dominat de cele din zona Bucuresti-Ilfov si din municipiul Cluj-Napoca. In topul cererii s-a aflat sistemul TOPEC, care permite cofrarea rapida a planseelor si ofera conditii optime de siguranta in timpul operatiunilor de cofrare si decofrare executate la sol.
- La ce nivel se situeaza piata sistemelor de cofrare?
- In viziunea noastra, piata sistemelor de cofrare s-a situat la un nivel de aproximativ 37 milioane de euro in 2017, iar in 2018 va atinge valoarea de 45 milioane de euro. Cererea din domeniu este puternic sustinuta de sectorul rezidential, dar se resimte lipsa proiectelor importante in infrastructura. In continuare, segmentul de inchirieri este predominant, avand o pondere de peste 75% din totalul veniturilor.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Octombrie 2018)

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere