Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


ISO PROIECT

ISO PROIECT

Adresa: Str Cetatea Histria nr. 4, Bucuresti, S6
Telefon: 0766/435.867
Fax: 021/745.52.34
E-mail: office@isoproiect.com
Web site: www.isoproiect.com
Domenii: Proiectare si inginerie
Descriere activitate
 Oferim servicii complete de conceptie si proiectare arhitecturala, inginerie, studii de caz, consultanta, sprijin in obtinerea aprobariilor si avizelor necesare. Aria noastra de lucru acopera proiecte rezidentiale atat individuale cat si colective, proiecte comerciale, turistice si office.
Prezentare companie/institutie
ISO PROIECT: Crestere anuala de 50% a volumului de activitate
 
 
 
 
 
 
Arh. Mihai Boboia (29 de ani)
Functia/Firma: administratorul biroului de arhitectura ISO Proiect;
Experienta profesionala: 11 ani in domeniul de arhitectura si proiectare.
 
Activitatea biroului de arhitectura ISO Proiect - Bucuresti se inscrie pe un trend ascendent, numarul de proiecte contractate de companie majorandu-se cu aproape 50% in 2016, comparativ cu nivelul din anul anterior. Pentru 2017, arhitectii estimeaza mentinerea tendintei de crestere, avand in vedere dezvoltarea semnificativa din sectorul constructiilor rezidentiale si comerciale. Compania ofera solutii complete de conceptie si proiectare arhitecturala, inginerie si consultanta, fiind specializata preponderent in proiectarea de constructii rezidentiale, de cladiri de birouri, dar si de spatii comerciale.
 
- Cum a evoluat activitatea firmei si a sectorului de arhitectura in 2016 si ce estimari aveti pentru 2017?
- Am crescut si avem mai multe investitii in derulare si planuri si mai ambitioase pentru viitor. Consider ca activitatea de proiectare a cunoscut o evolutie puternica in 2016 si speram sa nu fie una artificiala (creata de un nou avant al constructiilor, ce poate esua intr-o noua criza). In 2017 cred/observ ca se va consolida aceasta crestere si sper ca dezvoltarea ariei de proiectare si, implicit, a constructiilor sa fie bazata pe niste date corecte, pe nevoia existenta si sa fie una de durata.
- La ce proiecte lucrati in aceasta perioada?
- Proiectele pe care le parcurgem in cadrul biroului nostru in acest moment sunt destul de variate atat ca functiuni si dimensiuni, cat si ca valori de investitie. Alaturi de obiective cu destinatii comerciale, tip office sau de turism, segmentul predominant este cel rezidential (de la individual la colectiv, "middle class" sau de lux). Proiectul cu cel mai mare regim de inaltime pe care il avem in prezent este destinat locuirii (3S+P+M+12E+E13-14R), acesta aflandu-se intr-un stadiu incipient de dezvoltare.
- Care credeti ca sunt noile riscuri si dificultati de pe piata constructiilor/de arhitectura?
- Noile riscuri cred ca nu sunt, de fapt, noi, ci mai degraba se remarca aceleasi riscuri care pot aparea din trecut si pot pune in incertitudine si nesiguranta piata constructiilor ma refer la posibile speculatii, dar si la o eventuala hazardare a unor investitii, intr-un context economic nu tocmai cert. Sper ca investitorii au invatat lectia in urma greselilor din perioada ce a precedat criza (ma refer in plan national, local, nu global) si sper ca nu vom avea cresteri furibunde, bazate pe profit imediat si punand in incertitudine o dezvoltare durabila.
- Care vor fi principalele tendinte in arhitectura si design in 2017-2020?
- Cred, cel putin in dreptul nostru, ca vom putea creste valoarea pe care o dam proiectelor noastre. Ma gandesc la obiective cu aspect mai studiat, realizate mai bine, concepute pe valori si inspiratii mai inalte. Sper sa putem avea tot mai multa libertate in a folosi materialele dorite si solutiile tehnice adecvate pentru crearea de obiective valoroase. Cred ca vom pretui tot mai mult liniile curate, simple, minimaliste, culorile mai reci si inchise, chiar sobre.
(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2017)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
concelex
konsent
siniat
Ubitech
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
ness project
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
leviatan
rigips
EDIT-Structural
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander