Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


MODIMOROM CONS SRL

MODIMOROM CONS SRL

Adresa: Str. Avram Iancu nr. 38, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268–419.181
Fax: 0268–419.181
Mobil: 0763–675.252; 0762-000.431
E-mail: office@modimorom.ro
Web site: www.modimorom.ro
Domenii: Sisteme de pardoseli
Descriere activitate
Executa: fundatii si pardoseli industriale, reconditionari pardoseli vechi, hidroizolatii cu membrane lichide.
Prezentare companie/institutie
MODIMOROM Cons S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, cu o echipa avand peste 15 ani experienta in domeniu. Obiectul principal de activitate il reprezinta executia fundatiilor, a sapelor semiumede, a pardoselilor industriale si alte servicii conexe pregatirii si executiei pardoselilor.Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare(ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004). MODIMOROM Cons s-a impus inca de la aparitie pe piata pardoselilor industriale din Romania prin calitatea lucrarilor executate, calitate datorata unei echipe de profesionisti, dar si importantei pe care o acordam fiecarui detaliu al muncii noastre; cel mai important aspect al oricarui proiect este ca beneficiarul sa fie multumit de produsul final. Despre MODIMOROM Cons vorbesc lucrarile realizate. Pentru lucruri bine construite sunt necesare seriozitate, calitate si atentia acordata chiar si celui mai mic detaliu, o combinatie de caracteristici pe care le aplicam fiecarui stadiu al muncii noastre si care duce cu siguranta la rezultate durabile fara compromis. 
Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care au fost si sunt selectionati si pregatiti angajatii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie a lucrarilor. Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul pardoselilor.
Strategia si Obiectivele Societatii 
Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor executate de noi in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul pardoselilor, a domeniilor conexe si a noilor tehnologii aparute. Firma MODIMOROM Cons S.R.L. desfasoara proiecte de mare amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a proceselor de executie si incadrarea in termenele de livrare angajate.Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de livrare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea MODIMOROM Cons S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.
Gama de servicii oferite  MODIMOROM Cons S.R.L. realizeaza urmatoarele lucrari in domeniul pardoselilor industriale:
1. pardoseli industriale din beton monolit simple sau finisate cu quartz;
2. pardoseli industriale cu rasini epoxidice poliuretanice autonivelante sau aplicabile prin roluire; 
3. rampe antiderapante;
4. beton amprentat;
5. mentenanta si reconditionarea pardoselilor;
6. suprabetonari intre 3 si 10 cm (se foloseste o reteta special de beton cu rezistenta la incarcari foarte mari);
7. hidroizolatii cu membrane lichide.
Dotari si capacitati 
Dispunem de utilaje moderne si performante, care asigura un inalt nivel de productivitate si calitate, iar materialele folosite ( fluidizanti pentru beton, quartz, sigilanti, armaturi din fibre metalice)asigura un produs final de o planeitate si rezistenta deosebita. In functie de destinatia si caracteristicile pardoselii (pardoseli interioare sau platforme exterioare) se vor alege materialele necesare, iar dozajele vor fi calculate astfel incat sa se obtina un raport calitate/pret cat mai bun.
 Pardoselile sunt armate cu fibra de otel sau plasa sudata, vibrate in profunzime si nivelate, iar rezistenta la uzura este imbunatatita cu agregate de quart, agregate metalice sau agregate sintetice, in functie de incarcarile specifice fiecarei pardoseli in parte, finisate mecanizat si protejate suplimentar cu sigilanti.
Capacitatea zilnica de turnare si finisare este de 2000-2500 mp.
Misiune
Misiunea fundamentala a societatii MODIMOROM Cons S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de pardoseli. Misiunea noastra este executia de pardoseli de inalta calitate pentru pietele locale si internationale, initiativa si efortul pentru sustinerea clientilor si angajatilor nostri, spre satisfacerea intereselor partilor implicate.
 Viziune
Gradul de succes al unei organizatii este o reflectie a conducerii acesteia. Noi, MODIMOROM Cons S.R.L., ne asumam cu mandrie statutul de organizatie cu inalt nivel de responsabilitate sociala. Noi am facut si vom continua sa facem o diferenta aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii.
Valori 
Zestrea cea mai de pret a societatii MODIMOROM Cons S.R.L. sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul clientilor nostri.
Valorile fundamentale ale societii MODIMOROM Cons S.R.L. sunt:
  ● Respect ● Devotament ● Profesionalism ● Calitate
 Atuurile noastre
Beneficiati de serviciile unei companii de top cu o experienta de mai bine de 15 ani în domeniu, a echipei MODIMOROM Cons S.R.L. Beneficiati de echipamentele performante oferite de furnizori mondiali recunoscuti. Economositi timp si resurse apeland la servicile noastre complementare. 
Produsele dumneavoastra sunt realizate de oameni...
Seriosi:
Avem un control strict asupra proceselor de management.
Nu neglijam niciodata contractele. 
Puternici:
MODIMOROM Cons S.R.L. sustine parteneriate cu furnizori lider în industrie.
Raspunde solicitarilor din partea celor mai exigenti clienti.
MODIMOROM Cons S.R.L. este o companie totala, care doreste sa ofere servicii complete.
Perfectionisti care admit doar:
Servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate
● Proiecte viabile,bazate pe managementul calitatii
Cele mai bune sisteme si echipamente.
Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc.  
Deschisi spre nou:
Folosim tehnici, sisteme si echipamente dintre cele mai noi.
Dorim sa oferim servicii noi în completarea celor deja existente.
Angajamentul nostru
MODIMOROM Cons S.R.L. are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri.
Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:
Satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostrii prin abordarea in mod realist a fazelor de  contractare, proiectare, executie si garantie. 
Imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor organizatiei, prin analize periodice si construirea de programe viabile.
Aplicarea unui management suplu si inovator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente.
Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale.
Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA DE FIECARE DATA!
Pentru aceasta, Directorul General se asigura ca toate dispozitiile din manualul calitatii traduc in fapte politica stabilita in domeniul calitatii si urmareste ca toate ordinele si masurile referitoare la calitate sa fie respectate. In elaborarea si aplicarea acestei politici, este mandatat
Managerul. Sistemului de Management al Calitatii, cu autoritatea si responsabilitatea verificarii stadiului de implementare si a imbunatatirii continue a sistemului de management al calitatii in MODIMOROM Cons S.R.L., in concordanta cu cerintele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, avand in acest sens deplinul sprijin si acces la Directorul General.
Performante
In 2008 am ocupat locul IV pe tara la categoria „Tineri intreprinzatori“ conform topului realizat de C.N.I.M.P.M.M.R.
Din 2009 suntem aplicator autorizat al SIKA Romania, cu recertificari anuale. In 2012 am ocupat locul I in clasamentul national realizat de C.N.I.M.P.M.M.R., la categoria „Performanta globala“, pe domeniul nostru de activitate. In 2012 am ocupat locul III in clasamentul national realizat de C.N.I.M.P.M.M.R., la categoria „Productivitate“, pe domeniul nostru de activitate.
In ultimii 2 ani de activitate am depasit cifra de afaceri de 3.600.000 Euro, doar din pardoseli.
Referinte
CLIENTII nostrii, cu care avem colaborari vechi si care activeaza in diverse industrii sunt dovada seriozitatii si profesionalismului nostru.
Pentru orice alte informatii puteti vizualiza site–ul nostru www.modimorom.ro sau puteti sa ne contactati la numerele de telefon din antet. In speranta unei colaborari, va asiguram de deosebita noastra consideratie .
Cu stima,
ECHIPA MODIMOROM Cons S.R.L.
 
 Mai multe informatii aici!


Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
noark
CDS
Arduro
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
SSAB
SIGM
BogArt
EDIT-Structural
theda mar
Acvatot 2019
siniat
Ubitech
rigips
konsent
quadratum
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander