Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - INDEX COMPANII - ORGADATA ROMANIA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ORGADATA ROMANIA SRL

ORGADATA ROMANIA SRL

Adresa: Str. Coriolan Brediceanu nr. 10/C, Timisoara, Judet Timis
Telefon: -
Mobil: 0787-324.140
E-mail: PaulGeorgian.Turcu@orgadata.com
Web site: orgadata.com
Domenii: Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie | Solutii si sisteme pentru automatizarea productiei
Descriere activitate
Software pentru industria constructoare de uși, fereste si pereți cortina din aluminiu, otel si PVC
Prezentare companie/institutie
  
Furnizorul german de software Orgadata si-a consolidat puternic in ultimii ani prezenta pe piata mondiala de profil, inclusiv in Romania, unde promoveaza intens o serie de pachete destinate productiei de tamplarie termoizolanta din aluminiu. Datorita cresterii nivelului de automatizare, precum si cererii tot mai mari de produse venite de pe pietele externe, reprezentantii Orgadata sunt optimisti, obiectivul major fiind cel de pastrare a pozitiei de lider pe acest segment. In cele ce urmeaza, Paul Georgian Turcu, director de vanzari, Orgadata Romania ofera mai multe detalii despre subsidiara locala. 
 
- Cum au evoluat vanzarile de licente/abonamentele in 2017?
- Daca vorbim despre companie la nivel global, cresterile au fost constante, iar anul trecut am depasit pragul de 5.000 de clienti si peste 15.000 de licente vandute sau inchiriate. Orgadata a inregistrat o dezvoltare semnificativa in domeniul aluminiului, gratie focalizarii pe acest segment. Avem in portofoliul de produse programul de calcul Logikal si, totodata, am dezvoltat inclusiv bazele de date pentru acesta. In acest moment, 50% din cei 330 de angajati ai Orgadata activeaza doar in departamentul de dezvoltare a bazelor de date.
 
- Nominalizati cei mai importanti clienti din Romania pe acest sistem de activitate.
- Partenerii majori ai Orgadata raman furnizorii de profile. Acestia achizitioneaza licentele noastre si le dau mai departe procesatorilor cu care colaboreaza. Aici insa intervine o problema, generata de faptul ca producatorii au nevoie in mod constant de consiliere si consultanta tehnica. Observand inca din anul trecut ca exista tot mai multe cereri de Logikal la nivel national si numarul firmelor care folosesc programul este in crestere, dar clientii nu sunt suficient de mult sustinuti, am luat decizia de a infiinta o filiala locala, iar rezultatele acestei actiuni nu au intarziat sa apara. Astfel, reusim sa venim in sprijinul partenerilor nostri si sa preluam de la ei partea de training si conexiuni CNC necesare prelucratorilor de profile din aluminiu.
 
- Care sunt principalele avantaje ce decurg din utilizarea programelor Orgadata specializate pe segmentul de aluminiu?
- Beneficiul major al utilizarii Logikal este modularitatea acestuia. Astfel, pornind de la un program Start, cu care se poate face doar ofertare, se ajunge pana la module integrate de conexiune cu utilaje CNC, operatiuni de import/export DWG, vizualizare 2D si 3D, asigurandu-se compatibilitatea cu foarte multe alte programe din domeniu, cum ar fi, de exemplu, AutoCAD. Practic, aplicatia software se pliaza perfect pe necesitatile clientului. Un alt avantaj este constituit de flexibilitatea inchirierii bazelor de date, utilizatorul putand plati abonament strict pentru perioada de utilizare.
 
- Ce perspective de evolutie are aceasta nisa?
- Desi suntem de putin timp prezenti in mod nemijlocit in Romania, deja am livrat mai mult de 140 de licente, ceea ce inseamna o cota de aproximativ 60%. Optimismul nostru deriva inclusiv din faptul ca producatorii locali au un cuvant de spus in ceea ce priveste exportul de tamplarie de aluminiu. In acest context general, putem afirma ca, pentru o firma din domeniu, utilizarea programului Logikal si aportul catorva angajati bine pregatiti reprezinta reteta succesului.

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
siniat
viarom
concelex
ness project
EDIT-Structural
CDS
Acvatot 2019
MAKITA
konsent
strabag nivel 1
quadratum
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander