Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - FURNIZORI de TAMPLARIE & FATADE - Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn - PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA - PPTT
PAGINA PERSONALIZATA


PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA - PPTT

PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA - PPTT

Adresa: Str. Alexandrina nr. 20-22, et. 2, Bucuresti, S1
Telefon: 021/311.16.30
Fax: 021/311.80.10
E-mail: office@pptt.ro
Web site: www.pptt.ro
Domenii: Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn | Patronate si asociatii profesionale
Descriere activitate
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta
Prezentare companie/institutie
PPTT: Obiective ambitioase pentru noua conducere executiva
 
La finele lui 2013, directorul executiv al PPTT - Harilaus Kilaiditis - si-a anuntat retragerea dupa incheierea unui mandat de opt ani, in functia respectiva fiind desemnat Lőrincz Barnabás.
 
 
Lőrincz Barnabás (47 de ani)
Functia/Firma: director executiv, PPTT;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul productiei de ferestre.
 
- Ce masuri veti implementa in vederea consolidarii asociatiei a carei activitate o coordonati?
- Strategia generala, pentru perioada urmatoare, prevede inclusiv o posibila alianta sau chiar fuziune cu cealalta organizatie patronala care activeaza in domeniu. Deja au fost initiate discutiile cu factorii de decizie ai Patronatului Producatorilor si Montatorilor de Geamuri, Ferestre si Fatade (PGFF) si speram ca vom avea succesul preconizat in acest demers. De asemenea, vizam inclusiv o colaborare cu asociatiile similare care actioneaza in alte state din Uniunea Europeana, pentru a prelua o parte din experienta acestora si a utiliza aceste elemente in interesul fabricantilor din Romania.
- Descrieti succint principalele obiective pe care vi le propuneti.
- Modificarile care au avut loc in structura executiva a conducerii PPTT sunt de data recenta, insa putem sa definim cu exactitate tintele pentru anul in curs. Misiunea principala pe care ne-am asumat-o este aceea de a evalua necesitatile, respectiv interesele primordiale si cele mai importante ale membrilor patronatului si, pe baza acestora, de a intocmi un plan de prioritati prin care sa concepem pilonii de sustinere a actiunilor si programelor viitoare. Dorim, astfel, sa consolidam organizatia din punct de vedere al reprezentativitatii, prin cooptarea unor companii-etalon din industria de profil, in special firme care deruleaza activitati sustinute de productie. Doar asa consideram ca putem sa purtam un dialog constructiv cu autoritatile publice si, in acelasi timp, sa maximizam sansele de a obtine rezultatele dorite in urma discutiilor respective, in deplina concordanta cu interesele de afaceri ale societatilor care fac parte din asociatia patronala.
- Cum veti gestiona proiectele anterioare lansate de PPTT?
- Atat programul „Rabla”, cat si cel denumit „Fereastra Termoizolanta” au fost foarte bine gandite, insa, din pacate, nu au fost acceptate ca prioritati de catre autoritati si, astfel, nu au dat rezultatele scontate. Avem de luptat cu inertia functionarilor publici, iar aceasta confruntare este dificila si se va derula pe termen lung. Este important de mentionat ca executivul PPTT in noua sa formula este determinat sa duca la indeplinire acest obiectiv. Probabil ca stabilirea unei legislatii a institutiei de „lobby” ar fi binevenita. Proiectele actuale functionale ale PPTT (cum ar fi programul „Build Up Skills QualiShell”, precum si cel de certificare a activitatii companiilor) vor fi continuate si, impreuna cu organele de control competente ale statului, ne vom implica mai mult in procesul de clarificare a diverselor dispute si de sanctionare a companiilor cu un comportament incorect in afaceri, care lezeaza atat interesele competitorilor, cat si pe cele ale utilizatorilor finali.

PPTT: Ambitious objectives for the new executive leadership
PPTT is the most important professional association in Romania representing the economical interest of the thermal insulating joinery manufacturers. The organization has an experience of more than 10 years in this field, nowadays the number of active members being of around 140 companies. During its existence, PPTT tried to defend in a best manner the branch of Romanian producers, through a lot of measures targeted to improve the specific business environment. At the moment, the association implemented some initiatives regarding the executive board, in order to improve the current activity.
(articol aparut in Fereastra, editia Martie/Aprilie 2014 )

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
FRONTALE
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
MAKITA
top 500
rigips
top 500
CDS
quadratum
noark
top 500
CONCEPT STRUCTURE
concelex
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander