Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


REGATA SRL

REGATA SRL

Adresa: Str. Laminorului nr. 65, Targoviste, Judet Dambovita
Telefon: 0245-221.186
Fax: 0245-215.614
E-mail: office@regata.ro
Web site: www.regata.ro
Domenii: Materiale pentru izolatii | Armaturi si obiecte sanitare | Gresie, faianta, marmura, granit si piatra naturala
Descriere activitate
Import/distributie de materiale pentru amenajari interioare si exterioare: gresie si faianta, obiecte sanitare, materiale de constructii si finisaj, termosistem (5 depozite, 6 magazine, un show-room).
 
Prezentare companie/institutie
REGATA: Expansiune in domeniul materialelor de constructii
 
Compania Regata, din Targoviste, unul dintre principalii importatori de gresie si faianta din Roma-nia, estimeaza o majorare de 30%-45% a cifrei de afaceri din acest an, fata de nivelul de 25 milioane de euro consemnat in 2010. Potrivit conducerii companiei, estimarile sunt realiste, avand in vedere performantele departamentelor de achizitii si vanzari din cadrul societatii, precum si datorita dispo-nibilitatii unor fonduri importante pentru proiectele dezvoltate. Compania detine, in Targoviste, o retea proprie de magazine si un showroom, prin intermediul carora comercializeaza materiale pentru finisare, obiecte sanitare, sisteme utilizate la instalatii etc.
 
Catalin Misu (42 de ani)
Functia/Firma: director general, Regata - Targoviste;
Experienta profesionala: 12 ani in domeniul materialelor de constructii.
 
- Cum evolueaza afacerile cu materiale de constructii?
- In ultimul semestru al anului trecut am deschis primul magazin specializat exclusiv in comercializarea materialelor de constructii, indeosebi caramida, BCA, produse metalurgice, sisteme pentru termoizola-tii, ciment, mortare si adezivi. Centrul este situat pe soseaua de centura a orasului Targoviste, in apro-pierea principalilor competitori din domeniu. Astfel, in primele sase luni din 2011, am reusit sa ne im-punem semnificativ fata de concurenta atat in ceea ce priveste vanzarile prin centrele de retail, cat si la nivelul operatiunilor de distributie.
- Precizati veniturile realizate in primul semestru din 2011.
- In perioada ianuarie - iunie a.c. am obtinut incasari de 4,2 milioane de euro numai din vanzarea mate-rialelor de constructii. Acest nivel nu reprezinta un cuantum foarte mare, insa este suficient pentru primul an de activitate. Ne dorim ca Regata sa devina un furnizor de materiale de constructii cel putin la fel de important cum este pe in domeniul placilor ceramice si obiectelor sanitare. Dintre obiectivele stabilite pentru anul in curs, pot fi mentionate: deschiderea unor noi centre comerciale si hale pentru depozitarea materialelor, dezvoltarea segmentului logistic si a flotei de autocamioane, precum si cres-terea vanzarilor, in special ale diviziei de materiale de constructii grele si ale celor din domeniul instala-tiilor termotehnice.
- Mentionati regiunile in care s-au inregistrat cele mai multe vanzari.
- Importul si distributia de placi ceramice, obiecte sanitare, parchet si sisteme de instalatii constituie activitati cu o pondere majoritara in totalul vanzarilor. In ceea ce priveste domeniul materialelor de constructii, asiguram livrari pe raza judetului Dambovita, unde ne asteptam sa inregistram cele mai mari vanzari, insa distribuim si in regim angro in judetele invecinate, unde s-a consemnat o crestere semnificativa a cererii, odata cu inceputul sezonului de varf. Din punct de vedere al produselor comer-cializate, cele mai mari livrari le-am realizat pentru caramida, BCA, otel-beton, plase sudate, ciment, polistiren si vata minerala.
- Ce credeti ca se va intampla pe piata construc­tiilor in continuare?
- Sectorul materialelor de constructii se afla, in prezent, pe un trend ascendent, desi ritmul de evolutie nu este foarte alert. Exista cerere din partea clientilor, (atat reala, cat si latenta), iar principalii factori de influenta asupra mediului specific raman puterea de cumparare a populatiei si numarul de proiecte de dezvoltare urbana si a zonelor rezidentia-le. Totodata, in 2011 se vor mentine principalele probleme pentru companiile implicate in distributie, legate de infras-tructura slab dezvoltata, de birocratie si de modificarile dese - si de multe ori nejustificate - ale legislatiei.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia septembrie/octombrie 2011)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
quadratum
ness project
viarom
Ubitech
concelex
Acvatot 2019
konsent
strabag nivel 1
MAKITA
siniat
BogArt
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander