Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - WISE SRL
PAGINA PERSONALIZATA


WISE SRL

WISE SRL

Adresa: Str. Cazanesti nr.204, Ramnicu Valcea, Judet Valcea
Telefon: 0250/744.860, 0250/772.747
Fax: 0250/772.747
E-mail: wiseprod@gmail.com, office@wise.ro
Web site: www.wise.ro
Domenii: Materiale pentru constructii | Prefabricate din beton
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
WISE investeste 3,7 milioane de euro in dezvoltarea unei noi fabrici de pavele
 
 
 
 
 
 
Marian Stanciucu (55 de ani)
Functia/Firma: administrator si director executiv, Wise;
Experienta profesionala: 20 de ani pe piata materialelor de constructii.
 
Producatorul de pavaje Wise, cu livrari anuale de circa un milion de metri patrati de prefabricate anual, a realizat o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro in 2019, avand 75 de angajati si doua fabrici, in Ramnicu Valcea, cu o capacitate de 3.000 mp de produse pe zi. Compania investeste 3,7 milioane de euro intr-o fabrica noua, ce va fi inaugurata in 2021. La nivel de grup, adica impreuna cu compania Wise Transport, business-ul a depasit 11 milioane de euro anul trecut. Compania a dezvoltat, ca serviciu post-vanzare, activitatea de montaj si intretinere a pavajului, iar in 2016 a construit o balastiera noua, din fonduri europene, pentru a-si asigura materia prima necesara productiei. In 2019, Wise a implinit 25 de ani de activitate ca firma de transport si 20 de ani ca producator de materiale de constructii.
 
- Cum a evoluat activitatea companiei in 2019 si in prima jumatate a acestui an?
- Anul 2019 a fost unul bun pentru noi, in care am crescut organic, in mare parte independent de evolutia sectorului de piata sau de alte criterii subiective. Anul 2020 a debutat spectaculos, influentat si de conditiile meteo prielnice. Iarna a fost scurta, iar investitiile incepute in 2019 au continuat. A fost un inceput de an mult peste medie, care a continuat asa pana acum. Nu stiu daca sfarsitul de an va fi pe scadere dar ma tem de 2021. N-am fost afectati de criza generata de Covid-19 inca, dar starea de incertitudine care genereaza neliniste si ingrijorare in randul cumparatorilor, dezvoltatorilor, lipsa de strategii a statului si a investitiilor, ma fac sa cred ca 2021 va fi un an care trebuie pregatit si tratat cu precautie.
- Care sunt cele mai mari proiecte realizate cu produse Wise?
- Avem o retea de distributie stufoasa, insemnand magazine DIY (Hornbach, Arabesque, Profelis), distribuitori specializati de materiale pentru constructii din toata tara, colaboram cu firme de constructii si vindem direct catre utilizatori. Anul trecut, am participat, direct sau indirect, la multe proiecte de amenajari urbane (parcuri, parcari etc.) in Timisoara, Deva, Cluj-Napoca, Bucuresti, Slatina etc., la proiecte de infrastructura la Bistrita, Caracal, Corabia - proiecte care se continua si anul acesta, dar si la multe proiecte imobiliare in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Craiova. Dintre proiectele de anvergura, pot mentiona centrele comerciale Aurora Mall Buzau si Shopping City Targu Mures.
- Ce obiective aveti in perioada urmatoare?
- Ca obiective pentru viitorul apropiat avem marirea capacitatii de productie si extinderea portofoliului de produse, in special pe partea de pavaj rezidential. Clientii au devenit mai atenti la aspectul estetic, mai selectivi, multi apeleaza la specialisti pentru amenajarea spatiilor exterioare si aloca mai multi bani pentru aceste lucrari. Oamenii vor calitate si durabilitate. Cam acesta este obiectivul nostru, sa venim in sprijinul noilor tendinte. Pentru aceasta, avem in derulare un proiect de 3,7 milioane de euro in dezvoltarea unei noi fabrici, cu tehnologie moderna si capacitate crescuta de productie. Ne-am propus sa finalizam proiectul pana la sfarsitul anului 2021.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia August 2020)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
theda mar
leviatan
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ness project
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander