Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - ACI Cluj va construi noua sala polivalenta din Turda, proiect de 65 milioane lei
ACI Cluj va construi noua sala polivalenta din Turda, proiect de 65 milioane lei
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Aug 2020 12:42
Compania ACI Cluj, in asociere cu Prodesign Engineering & Construction, va construi noua sala polivalenta din Turda, proiect in valoare de 65,48 milioane de lei (inclusiv TVA, taxe si cote). Contractul de executie a fost semnat de reprezentantii asocierii castigatoare a licitatiei si de cei ai Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA) si ai Companiei Nationale de Investitii (CNI), care gestioneaza implementarea proiectului.
Cladirea va beneficia de mai multe functiuni, precum bazin de inot de relaxare, vestiare grupate pe sexe, cu dusuri si grupuri sanitare aferente pentru sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sala de forta, sauna, cabinete medicale si antidoping, camere pentru recuperare sportivi (masaj si fizioterapie), sala VIP, sala pentru conferinte presa etc. Constructia va avea o capacitate totala de 3.320 de locuri, dintre care 56 destinate persoanelor cu dizabilitati si insotitorilor acestora, si va putea fi omologata international pentru competitii de handbal, baschet sau volei.
Durata contractului incheiat cu ACI Cluj si Prodesign este de 30 luni, dintre care 6 luni pentru proiectare si 24 luni pentru executie. 
Prin finalizarea acestei sali polivalente, alaturi de sala multifunctionala cu o capacitate de 8.000 de locuri de la nivelul municipiului Cluj-Napoca, se va crea infrastructura sportiva necesara pentru a facilita organizarea unor competitii internationale de mare anvergura (handbal, volei, baschet).
***
In prezent, CNI mai are in derulare alte 4 sali de sport polivalente/ multifunctionale in municipiile Pitesti (judetul Arges), Oradea (Bihor), Constanta si Tulcea, a caror valoare totala depaseste 371 milioane de lei. Toate aceste obiective se realizeaza prin Subprogramul Sali de sport din cadrul Programului National de Constructii de Interes Public sau Social, derulat conform prevederilor OG 25/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
noark
FRONTALE
viarom
top 500
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
top 500
quadratum
leviatan
top 500
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu