Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ARQA pregateste un proiect rezidential de 50 milioane euro in nordul Capitalei
ARQA pregateste un proiect rezidential de 50 milioane euro in nordul Capitalei
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 04 Mai 2023 11:56
Dezvoltatorul ARQA pregateste lansarea unui nou proiect rezidential premium in zona Iancu Nicolae din Nordul Bucurestiului, investitie estimata la 50 de milioane de euro. Compania a achizitionat un teren de 10.000 mp, in valoare de peste 6 milioane de euro, pentru dezvoltarea noului proiect.
"Am fost incurajati de succesul ARQA Jolie Village sa alegem pentru urmatoarea noastra dezvoltare tot zona de Nord a Bucurestiului. Cu o investitie estimata in prezent la 50 de milioane de euro, pregatim 230 de apartamente si cateva sute de locuri de parcare pentru clientii viitorului cartier rezidential. Desigur, vom adauga facilitati premium, care sa faca diferenta pentru cei care vor sa aleaga acest proiect. Proiectele noastre si anii de experienta sunt dovada increderii pe care o avem in piata imobiliara din Romania", a declarat Lucia Niculae, Chief Investment Officer ARQA.
Noul proiect marca ARQA va beneficia de piscine si spa, dar si de alte facilitati, ce vor fi anuntate insa ulterior, odata cu numele ansamblului si detaliile tehnice. Acestea vor fi argumente puternice pentru alegerea acestui spatiu de catre familiile care isi doresc servicii de calitate superioara, precizeaza dezvoltatorul.
ARQA are in plan investitii majore in piata romaneasca de real estate pentru anii urmatori, demers care a inceput in 2022 cu investitia de peste 20 de milioane de euro in ARQA Jolie Village, primul proiect rezidential din portofoliul companiei. In urmatorii 5 ani, ARQA are deja proiectate aproximativ 5.000 de unitati locative in proiecte din Bucuresti si analizeaza achizitia mai multor terenuri in principalele orase din tara.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
ness project
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
SSAB
EDIT-Structural
Arduro
Ubitech
BogArt
concelex
siniat
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
theda mar
konsent
noark
SIGM
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander