Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - CJ Bacau anunta lansarea licitatiei pentru constructia ansamblului Athletic Park
CJ Bacau anunta lansarea licitatiei pentru constructia ansamblului Athletic Park
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 19 Sep 2023 12:01
Consiliul Judetean (CJ) Bacau a anuntat ca lanseaza licitatia pentru proiectarea si executia Athletic Park, primului parc atletic din Romania si din regiunea de sud-est a Europei.
"Lansam procedura de licitatie pentru contractarea lucrarilor de executie a parcului atletic cu ferma convingere ca acest obiectiv va fi un pol de atractie nu doar pentru bacauanii dornici sa faca miscare in aer liber, ci pentru intreaga tara, intrucat ceea ce vom construi la Bacau, pe terenul de 4 hectare situat in str. Gen. Guse nr. 2, este o investitie unica pe plan national. Nu pot sa nu evoc aici amabilitatea arhitectului danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, care - cu ingaduinta si deschidere - a acceptat sa se implice in proiectul de la Bacau, participand la dezbaterile publice pe care le-am organizat si care au condus la forma finala a Athletic Park", a declarat Valentin Ivancea, presedintele CJ Bacau.
Valoarea totala a investitiei, conform indicatorilor tehnico-economici estimati in faza de Studiu de Fezabilitate de elaborator - societatea Routte - Construct Bacau, valoarea totala a investitiei este de 79,7 milioane de lei (peste 16 milioane de euro), inclusiv TVA, din care lucrarile de constructii si montaj sunt evaluate la peste 67 milioane de lei.
Athletic Park va fi construit pe str. General Stefan Guse nr. 2 si va include mai multe piste de alergare sub diferite forme, terenuri de sport de echipa (volei, handbal, baschet), alei pietonale cu diverse obstacole sportive, spatiu de socializare, zone de aruncari, de sarituri, de catarat, de ciclism etc. De asemenea, va fi construita o cladire destinata activitatilor complementare sportului si o magazie.
Suprafata totala amenajata va ajunge la 18.860 mp, iar durata de executie a lucrarilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere a acestora.
 
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
MAKITA
EDIT-Structural
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
siniat
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
noark
concelex
ness project
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander