Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CON-A incepe cea mai ampla etapa de modernizare a Stadionului Municipal din Sibiu
CON-A incepe cea mai ampla etapa de modernizare a Stadionului Municipal din Sibiu
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Aug 2020 06:00
Compania de constructii Con-A va incepe lucrarile la ultima si cea mai ampla etapa de dezvoltare a noului stadion din Sibiu. Arena va avea o capacitate de 12.363 de locuri si va fi ridicata in urma unei investitii de 136,55 milioane de lei, fara TVA.
Contractul de executie a fost semnat ieri de autoritatile locale si de constructor.
"Dupa o perioada indelungata in care s-a elaborat proiectul tehnic, dupa o procedura de achizitie complexa, ma bucur sa anunt ca am semnat contractul pentru ultima si cea mai ampla etapa de constructie a Stadionului Municipal Sibiu. In urma procedurii de achizitie, castigatorul este o firma sibiana cu multa experienta - Con-A. De altfel, este primul contract pe care Primaria Sibiu il semneaza cu acest constructor. Avand in vedere palmaresul pe care il are mai ales in domeniul constructiei de stadioane, consider ca lucrarea este pe maini bune", a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
"Ne bucuram sa construim pentru Sibiu un stadion modern, la standarde inalte. Angajamentul nostru este sa realizam proiectul in termenul contractual. (...) Am construit proiecte de amploare in toata tara, dar sentimentul este unul special cand construiesti acasa. Acest moment este cu atat mai deosebit cu cat anul acesta Con-A aniverseaza 30 de ani de activitate pe piata constructiilor", a precizat ing. Mircea Bulboaca, actionarul majoritar al Grupului Con-A.
Lucrarile vor fi realizate in urmatoarele 18 luni si vor include constructia unei tribune oficiale (S+P+3E), unde vor functiona o parcare, spatii pentru sportivi (vestiare), tehnice, o parte din birourile administrative, o sala de conferinte, cabinete medicale si zonele de acces pentru public, media si spectatori, accesul pentru spectatori, zone de alimentatie publica, spatiul VIP etc.
Peluza sud (P+1E) va gazdui o sala de box, centralele termice si tratare a aerului, spatii tehnice, vestiare, spalatorie, acces pentru spectatori, spatii de alimentatie publica si de prim ajutor. Peluza nord (P+1E) va avea amenajat un spatiu pentru parcare la parter si spatii pentru spectatori, alimentatie publica si de prim ajutor.
Stadionul va fi semi-acorperit, invelitoarea urmand a fi construita peste tribune si peluze, pe o structura metalica.
Lucrarile mai includ si modernizarii salii de atletism de sub tribuna existenta, amenajarea retelelor de utilitati si a altor dotari.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1octALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere