Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Contract de finantare pentru Campusul profesional "Ovidius Engineering Hub"
Contract de finantare pentru Campusul profesional "Ovidius Engineering Hub"
Info-Santiere Publicat de AG&F 06 Nov 2023 11:49
A fost semnat contractul de finantare pentru Proiectul Dezvoltarea si dotarea campusului profesional integrat pentru invatamantul dual preuniversitar si universitar „Ovidius Engineering Hub” al consortiului regional "Tehno-Dobrogea” – (Proiectul CRESC), de catre ministrul Educatiei, Ligia Deca, si rectorul Universitatii Ovidius din Constanta (UOC), conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu.
Valoarea totala a investitei finantate prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) este de 27.18 milioane de euro.
UOC a obtinut cel mai mare punctaj din regiunea Sud-Est pentru proiectul depus in calitate de lider de consortiu, alaturi de peste 40 de parteneri: 6 unitati administrativ-teritoriale, 12 unitati de invatamant, 20 de agenti economici, alaturi de organizatii si asociatii relevante din regiune.  
"Ovidius Engineering Hub” va avea o suprafata de aproximativ 10.000 mp si va fi amplasat pe terenul aflat in proprietatea UOC. Proiectul presupune construirea unor spatii noi dedicate invatamantului tehnic, in domeniile mecanica, agricultura, constructii, energetica si chimie industriala, carora li se adauga spatii de cazare si cantina pentru elevi si studenti. 
"Campusul profesional integrat reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte ale universitatii, fiind, totodata, cea mai mare investitie in infrastructura educationala constanteana a ultimilor ani. Cu siguranta, proiectul va avea un impact puternic pentru dezvoltarea sustenabila a regiunii Sud-Est, asigurand accesul la un invatamant dual de calitate, sustinut de infrastructura moderna, pentru tinerii interesati sa studieze in domeniile tehnice. Le multumesc partenerilor nostri, care au facut posibila aceasta reusitaprin eforturile depuse in intregul proces”, precizeaza conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
concelex
EDIT-Structural
theda mar
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips
quadratum
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
noark
ness project
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander