Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - CORE Timpuri Noi, aflat in constructie, va avea 25 de statii de incarcare electrice
CORE Timpuri Noi, aflat in constructie, va avea 25 de statii de incarcare electrice
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Iun 2021 13:50
Prima Development Group anunta includerea unei retele de statii de incarcare electrice in cadrul proiectului rezidential Core Timpuri Noi, pe care il dezvolta in prezent in zona Timpuri Noi din Capitala. Prin aceasta initiativa, dezvoltatorul sustine si contribuie la marirea infrastructurii electrice romanesti, asigurand pentru viitorii rezidenti Core Timpuri Noi pana la 25 de statii de incarcare. Proiectul dezvoltat de companie devine astfel ansamblul rezidential cu cele mai multe statii de incarcare in incinta, din Bucuresti.
Situat in apropierea noului centru de business Timpuri Noi, pe Strada Foisorului nr. 108-112, ansamblul rezidential Core aduce laolalta un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 si 4 camere si abordeaza un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Printre aceste tehnologii se numara si reteaua de statii de alimentare pentru masinile electrice, care le ofera viitorilor rezidenti posibilitatea sa isi incarce masina in regim fast-charge, in propria parcare a complexului. Puterea de incarcare de 22kW asigura o incarcare completa in aproximativ 3 ore si va fi disponibila fiecarui rezident ce doreste sa achizitioneze echiparea locului de parcare cu acest sistem.
„Traim intr-o era in care sistemele inteligente ar trebui sa faca parte din standardul oricarei locuinte noi. Viitorul este electric, credem asta cu tarie si este o directie pe care am adoptat-o, anticipand totodata o nevoie tot mai mare pe care o vor avea clientii nostri. Ca dezvoltatori am prevazut ca numarul de masini electrice este intr-o continua crestere, iar infrastructura electrica disponibila pentru incarcarea acestui tip de masini va reprezenta o problema reala. In viitor, consideram ca detinerea unui apartament ce ofera un loc de parcare echipat cu o statie de incarcare electrica ii va creste valoarea, tocmai prin prisma disponibilitatii limitate”, a declarat Andrei Moanta, CEO Prima Development Group.
Prima Development Group poate asigura pana la 25 de statii de incarcare electrice in ansamblul Core Timpuri Noi. Structura pentru reteaua de incarcare electrica are la baza suplimentarea puterii disponibile din cadrul ansamblului rezidential prin posturile de transformare din proiect. Implementarea unui sistem inteligent de management al puterii electrice disponibile permite ca aceasta sa fie distribuita in mod egal catre toate statiile de incarcare.
Lucrarile pentru proiectul Core Timpuri Noi se afla in plina desfasurare, iar compania estimeaza finalizarea acestui complex la sfarsitul acestui an. Ansamblul a fost precontractat in prezent in proportie de 65%.
Portofoliul Prima Development Group are in centru o viziune a spatiului de locuit fiabil, sustenabil, a casei durabile ce rezista cu brio trecerii timpului si toate proiectele sunt realizate de echipa interna de profesionisti in constructia de locuinte a grupului, de la concept si proiectare, la design, construire si management.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
Acvatot 2019
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere