Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Euro Vial va dezvolta un ansamblu rezidential de 50 milioane euro in Constanta
Euro Vial va dezvolta un ansamblu rezidential de 50 milioane euro in Constanta
Info-Santiere Publicat de AG&F 11 Mar 2024 11:14
Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori activi pe piata imobiliara regionala din Constanta, a achizitionat un teren cu o suprafata de sase hectare amplasat in zona de nord a orasului Constanta, inspre Ovidiu, intr-o tranzactie cu o valoare de 6,5 milioane de euro.
Pe terenul achizitionat urmeaza a fi dezvoltat un proiect mixt, prevazut sa cuprinda la final peste 800 de apartamente si case, un centru comercial de tip strip mall, care se va intinde pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, si multiple zone verzi, spatii de servicii si magazine de dimensiuni mai reduse.
Intreaga suprafata de teren este parcelata in 12 loturi, compania urmand sa demareze in perioada urmatoare lucrarile de infrastructura generala pentru toate loturile, de la reteaua de drumuri cu acces direct in Bulevardul Tomis, la racordarea la toate retelele de utilitati publice (canalizare, alimentare cu apa, energie si gaz), lucrari care vor necesita o investitie estimata la aproximativ 1,5 milioane de euro.
Concomitent, Euro Vial se afla in discutii cu un important operator de supermarketuri la nivel national pentru a deschide o unitate in cadrul strip mall-ului care va fi dezvoltat in cadrul proiectului. Dupa finalizarea lucrarilor de infrastructura urmeaza sa fie demarata si prima faza a proiectului rezidential, care va include trei imobile cu sase etaje si un total de peste 200 de apartamente, spatii comerciale la parterul blocurilor si locuri de parcare exterioare. Compania doreste de asemenea sa initieze negocieri cu potentiali parteneri, in vederea demararii concomitente a mai multor faze de dezvoltare a componentei rezidentiale din cadrul proiectului.
 
 
”Avand in vedere dimensiunea terenului, vom dezvolta unul dintre cele mai ample proiecte rezidentiale din Constanta. Va fi un proiect mixt, cu multiple functiuni pentru viitorii sai locuitori, amplasat in zona de nord a orasului, cea mai cautata zona atat de catre constanteni cat si de catre investitorii din alte regiuni. In total, noul proiect va atrage o investitie de peste 50 de milioane de euro”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.
Proiectul va fi amplasat in zona Palazul Mare din nordul Constantei, aflata in plina dezvoltare urbanistica si in apropierea Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat generalist din zona Dobrogei, a viitoarei scoli private Spectrum, una dintre cele mai prestigioase institutii private de invatamant din oras, si a unei clinici dermatologice.
Euro Vial Residence a finalizat trei proiecte rezidentiale in Mamaia – Sea ON si Lake ON – si in Bucuresti – Forest ON, in zona Baneasa – cu un total de 604 apartamente, in urma unor investitii totale de 55 de milioane de euro. Dezvoltatorul construieste in prezent alte doua proiecte rezidentiale, Private Lake din Mamaia, cu livrare prevazuta pentru luna decembrie 2024 si unde jumatate dintre locuinte au fost vandute, si Labirint Residence in Constanta, ambele insumand 112 apartamente. Compania a achizitionat si domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp, una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul romanesc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
siniat
noark
strabag nivel 1
theda mar
ness project
CDS
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander