Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - GPM: Lucrari la structura AXXIS Nova Constanta, investitie de 17 milioane euro
GPM: Lucrari la structura AXXIS Nova Constanta, investitie de 17 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 24 Nov 2022 13:22
In prezent, primul dintre cele sase blocuri ale ansamblului rezidential si hotelier de la malul marii se afla in faza de executie a structurii. Acesta va avea 252 de apartamente de lux, dintr-un total planificat de peste 1.500 de unitati.
Bucuresti, noiembrie 2022: In urma participarii la editia de toamna a Salonului Imobiliar Bucuresti (18-20 noiembrie 2022), reprezentantii Grup Petrol Marin S.A., compania dezvoltatoare a ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, au raportat un apetit crescut pentru investitii imobiliare din partea romanilor. Discutiile cu vizitatorii de la Palatul Parlamentului au relevat interesul pentru plasarea capitalului in proprietati pretabile inchirierii ulterioare, cele atractive din punct de vedere turistic avand, in mod firesc, un atu suplimentar important in ochii potentialilor cumparatori.
„Interactiunile avute de echipa AXXIS Nova Resort & SPA cu cei care au trecut pragul Salonului Imobiliar Bucuresti ne-au confirmat ca romanii care dispun de ceva economii manifesta o preferinta clara pentru investitiile in imobiliare – si, mai precis, pentru segmentul rezidential. Avand in vedere provocarile ridicate de actualul context economic, proprietatile de acest tip sunt vazute, poate chiar mai mult decat pana acum, ca o solutie optima de protejare si valorificare a capitalului, mult mai sigura si mai avantajoasa pe termen lung decat, spre exemplu, investitiile la bursa sau depozitele bancare. Observam aceasta precautie mai ales la micii investitori (care au, in mod traditional, o toleranta mult mai scazuta pentru risc), dar si la cei institutionali.” Daniel Carstocea, Presedinte Grup Petrol Marin S.A.
In momentul de fata, Madrid, primul dintre cele sase blocuri din componenta ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, se afla in faza de executie a structurii. Valoarea investitiei in actuala faza de dezvoltare, ce va aduce pe piata 252 de apartamente de lux, este estimata in prezent la 17 milioane de euro – din totalul de circa 150 de milioane de euro calculat pentru intregul proiect.
Amplasat in prima linie la malul Marii Negre (pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145), conceptul integrat dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. va fi alcatuit din 6 blocuri (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena si Lisabona), ce vor insuma peste 1.500 de apartamente de lux, in combinatie cu un hotel cu servicii de 5 stele (AXXIS Mundi). Atat rezidentii, cat si turistii din cadrul complexului vor avea la dispozitie o multitudine de servicii si facilitati high-end, disponibile permanent, astfel incat locuintele vor putea fi inchiriate pe toata durata anului.
„Din punct de vedere investitional, proiectele amplasate in zone de mare interes turistic - cum este Mamaia, cea mai populara statiune de pe litoralul autohton –, prezinta, in mod firesc, o atractivitate sporita, ele oferind un dublu sau chiar triplu avantaj din punctul de vedere al exploatarii ulterioare a proprietatilor. Asta pentru ca acestea pot fi utilizate si pe cont propriu, ca locuinte de vacanta sau chiar ca resedinte permanente, dar pot fi si inchiriate. Datorita multiplelor facilitati prevazute in AXXIS Nova Resort & SPA, viitorii proprietari din cadrul proiectului nostru vor avea optiunea inchirierii atat in regim turistic, cat si pe termen lung, 12 luni din 12.” Daniel Carstocea, Presedinte Grup Petrol Marin S.A.
Suprafetele apartamentelor din blocul Madrid sunt cuprinse intre 53 si 224 de metri patrati, in vreme ce preturile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru doua camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. Toate locuintele dispun de terase generoase, ale caror suprafete ajung pana la 106 metri patrati.
Printre facilitatile ansamblului rezidential si hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numara o plaja privata, de peste 20.000 metri patrati, cei peste 15.000 de metri patrati de spatii verzi (ce includ o gradina cu ciresti japonezi si o gradina franceza, in stil Versailles), dar si centrul SPA cu dotari de ultima generatie (circa 1.000 de metri patrati de piscina exterioara si interioara incalzita, sauna, jacuzzi, servicii de cosmetica, masaj si relaxare etc.). Pasionatii de activitati sportive vor avea la dispozitie terenuri de volei, de fotbal, sala de fitness, zona de agrement pentru sporturi nautice, iar paleta facilitatilor este completata de spatii de joaca pentru copii, hotel pentru animale, dar si de magazine de lux, restaurante si cafenele.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
BMI_Icopal
Acvatot 2019
FRONTALE
hilti
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu