Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - GRAND Park Pipera: Noua investitie rezidentiala de 15 milioane euro a Tellus Invest
GRAND Park Pipera: Noua investitie rezidentiala de 15 milioane euro a Tellus Invest
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Iun 2020 12:10
Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence si Junior Residence, toate in Cluj-Napoca, se extinde in Capitala cu cel mai nou proiect rezidential din zona Iancu Nicolae - Grand Park Pipera. Constructia va include 96 de apartamente, spatii comerciale si 176 de locuri de parcare, valoarea investitiei fiind estimata la peste 15 milioane de euro. Potrivit dezvoltatorului, termenul de finalizare a proiectului este stabilit in toamna acestui an.
"De multi ani ne dorim sa ne extindem in Bucuresti si suntem foarte incantati ca, iata, am realizat asta. Suntem in acest business de peste de 20 ani si la fiecare nou proiect am cautat sa facem lucrurile mai bine si sa livram la cel mai inalt nivel calitativ pe care piata ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru ca este verde si aerisita si din acest punct de vedere se aseamana mult cu Cluj-Napoca. Acum ne uitam deja pentru noi oportunitati de dezvoltare, pentru ca Bucurestiul are un potential imens pe termen lung indiferent de fluctuatiile pe termen scurt ale pietei", a declarat Ani Capusan, CEO al Tellus Invest.
Vanzarile incep in luna iulie a acestui an, fiind realizate in colaborare cu compania de consultanta imobiliara, The Concept.
"Zona Iancu Nicolae din Pipera a fost dintotdeauna o oaza de prosperitate in Nordul Bucurestiului. Exista un mix excelent aici intre comunitatea creata si facilitatile pe care zona le ofera, inclusiv cele naturale, zona fiind marginita de Padurea Baneasa. Avem clienti care vin setati direct ca vor doar Iancu Nicolae si nimic altceva. Dezvoltarea de proiecte premium, cum este Grand Park Pipera, a venit ca o consecinta naturala a dorintei clientilor sa locuiasca in aceasta zona", a precizat Nicusor Milita, Sales Manager - North in cadrul The Concept.
Ansamblul Grand Park Pipera este situat pe Str. Erou Iancu Nicolae nr. 80, cu acces rapid catre zona de business Aviatiei-Pipera, dar si catre Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Americana, Liceul Francez sau Baneasa Shopping City.
***
Tellus Invest este cel mai mare dezvoltator din Cluj-Napoca, construind si livrand cu succes pana acum peste 3.000 de apartamente. O data cu aceasta extindere in Bucuresti, Tellus Invest devine unul dintre cei mai activi dezvoltatori la nivel national.
The Concept este unul dintre liderii pietei de servicii de vanzari si marketing pentru ansambluri rezidentiale de anvergura, portofoliul acesteia masurand peste 1.300 de unitati, cu o valoare de peste 150 de milioane de euro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimCOVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere