Agenda Constructiilor
Marti, 02 Martie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Investitie de 10 milioane euro intr-un proiect de vile, langa Scoala Americana
Investitie de 10 milioane euro intr-un proiect de vile, langa Scoala Americana
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 26 Ian 2021 12:02
Alina Marulis, o antreprenoare bucuresteana, investeste 10 milioane de euro intr-un proiect boutique de 12 vile, la liziera padurii Baneasa, langa scoala Americana. Proiectul se va derula in trei faze: constructia pentru primele trei vile a inceput si a ajuns la cota 0, intreg proiectul urmand sa fie livrat pana in vara anului 2022. Momentan constructia este finantata din fonduri proprii, cu un credit de investitii pre-aprobat la Libra Bank, care poate fi accesat pentru fazele ulterioare.
„Ideea acestui proiect a plecat de la casa mea de vis, o constructie de lux, inconjurata de padure, in apropierea Bucurestiului. In contextul pandemiei si al cererii in crestere pentru case in zone verzi, am conceput un intreg ansamblu, Oxygen Home, un complex exclusivist de vile, vizavi de Scoala Americana, langa padurea Baneasa, care propune bucurestenilor cu venituri mari un stil de viata sanatos, la aer curat, in confortul unei constructii de ultima generatie”, spune Alina Marulis, CEO, Oxygen Home, o antreprenoare cu o experienta de 16 ani pe piata de constructii.
Casele sunt construite pe loturi de 450 mp si au o suprafata de 375 mp, distribuiti pe parter si etaj. Pretul unei vile porneste de la 975.000 EUR + TVA. Proiectat dupa cele mai noi standarde in domeniu, cu o arhitectura si un design in armonie cu mediul inconjurator, Oxygen Home va fi certificat drept un ansamblu sustenabil, urmand sa primeasca certificarea ”Green Homes” din partea Romania Green Building Council. Agentia care reprezinta ansamblul Oxygen Home este Platinum Real Estate, compania condusa de Raluca Nicolae.
Vilele vor fi livrate la cheie si vor beneficia de facilitati precum sistem smart home controlat prin intermediul smart-phone sau al tabletei, jacuzzi, sauna, semineu, gradina cu deck si gazon, amenajata dupa un proiect de peisagistica cu sistem integrat de iluminare etc. Camera spa, dedicata relaxarii (prevazuta cu jacuzzi, semineu si sauna uscata) poate fi interconectata cu gradina pe durata sezonului cald.
Specificatii tehnice:
- Structura - Pereti beton armat cu dala groasa.
- Tamplarie din aluminiu si geamuri tripan cu folie antiefractie.
- Fatada ventilata cu panouri HPL TRESPA si fibrociment.
- Incalzire in pardoseala.
- Imprejmuire placata integral cu panouri fibrociment.
- Pompa de caldura cu unitati interioare mascate in plafon, incalzire in pardoseala, producere apa calda menajera, reglaj temperatura individual pe camera.
- Logii acoperite cu sistem de degivrare.
- Acoperis terasat.
Smart Home: sistem irigatii, iluminat gradina, iluminat interior, sistem audio, jaccuzi - umplere, golire, temperatura apei, perdele/draperii, acces usa principala, armare casa, control clima, acces garaj, control seminee, control sistem entertainment, control vocal, sistem de recunoastere faciala.
Gradina & Jacuzzi: deck si gazon, proiect peisagistica cu sistem de iluminat integrat (imprejmuire + gradina), vegetatie, sistem irigatii, sistem degivrare - rampa intrare garaj, trepte intrare si zona terasata, jacuzzi - dimensiuni 213x213x91 cm, dezumidificare, seminee, sauna uscata pentru 2 persoane, dus (Rain shower), sistem de inchidere cu panouri de sticla glisante care pivoteaza la capete.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere