Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - IULIUS a inceput constructia centrului comercial Family Market din Bucium, Iasi
IULIUS a inceput constructia centrului comercial Family Market din Bucium, Iasi
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2021 10:18
Grupul IULIUS continua proiectele investitionale de dezvoltare a conceptelor de retail Family Market destinate comunitatilor in expansiune, in judetul Iasi. De curand a inceput si constructia celui de-al doilea proiect, din cartierul Bucium al orasului Iasi. Concomitent avanseaza si proiectul din Miroslava, cele doua Family Market insumand o investitie de peste 17 milioane de euro, care se va realiza prin intermediul unei finantari bancare acordata de CEC Bank.
Family Market Bucium se construieste in zona Hotelului Bellaria si va include un supermarket si peste 25 de retaileri, intr-un procent majoritar fiind producatori si antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei IULIUS de a oferi oportunitati si promovare businessurilor locale. Concept ce pune accent pe simplificarea vietii, Family Market Bucium va aduce in centrul comunitatii un mix de servicii si facilitati necesare zilnic, precum: farmacie, spalatorie, mobile service, florarie, pet shop, coafor, produse pentru casa si fashion, dar si carmangerie, bacanie, brutarie, cofetarie, fast-food. Sectiunea food va beneficia si de terase outdoor, noul proiect avand si rolul de destinatie pentru socializare si petrecere a timpului liber.
Family Market Bucium va facilita accesul unei comunitati in dezvoltare la servicii cotidiene, limitand dependenta de masina, reducand traficul auto si oferind economie de timp. Proiectul presupune si o restructurare a infrastructurii perimetrale, pentru o buna conectivitate, dar si crearea a peste 145 locuri de parcare, spatii pentru biciclete si statii de incarcare electrica. In plus, atractia Family Market va fi o zona verde, amenajata cu arbori si arbusti, alei de acces si de promenada, un spatiu care invita la relaxare in aer liber si care aduce „verdele” acolo unde comunitatea este deja. „Family Market este conceptul de retail de proximitate unde gasesti toate serviciile de care ai nevoie. Cele doua proiecte care se construiesc in judetul Iasi (comuna Miroslava si cartierul Bucium) vor fi finalizate in primul trimestru din 2022 si sunt raspunsul IULIUS la o cerere concreta pentru servicii in zonele rezidentiale cu un ritm accelerat de crestere. Orasul se dezvolta, isi extinde granitele si oamenii cauta solutii rapide si confortabile pentru problemele curente, iar conceptul Family Market este personalizat asteptarilor lor”, a spus Radu Parlea, Manager Family Market.
In acelasi timp, inainteaza lucrarile pentru Family Market Miroslava, proiect realizat in parteneriat cu Primaria Miroslava. Investitia va integra tot un supermarket si un mix personalizat de produse si servicii. Tot aici, IULIUS va amenaja un parc, singurul din comuna, cu arbori maturi si arbusti, gazon, plante decorative, alei pietonale, fantana arteziana si o lucrare de arta stabilita in urma unui concurs dedicat comunitatii artistice locale. In plus, vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar si lucrari de modernizare a infrastructurii, prin largirea strazii adiacente si reamenajarea statiei de transport in comun din zona.
CEC Bank, unul dintre principalii sustinatori ai antreprenorilor locali, este partenerul IULIUS in finantarea celor doua proiecte.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CELCO 2020
hilti
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
leviatan
BMI_Icopal

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere