Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - LEVIATAN si POPP: Asistenta tehnica pentru consolidarea a 275 cladiri cu risc seismic
LEVIATAN si POPP: Asistenta tehnica pentru consolidarea a 275 cladiri cu risc seismic
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Mar 2024 14:13
Companiile de proiectare Leviatan Design si Popp & Asociatii vor asigura servicii de auditare energetica a cladirilor, elaborare/ revizuire documentatii tehnico-economice (fazele DALI, DTAC/DTAD, DTOE, PT, DE, AS-BUILT) si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru consolidarea unor imobile din municipiul Bucuresti. Contractul-cadru atribuit de Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), are o valoare totala de aproape 60 de milioane de lei, fiind impartit in doua loturi, cu o durata de implementare de 48 de luni.
Lotul 1, in valoare de 50 milioane de lei, vizeaza servicii specifice de proiectare pentru consolidarea imobilelor monument istoric sau situate in zone protejate ori de protectie a monumentelor istorice. Lista de proiecte include 225 de imobile, cu o suprafata desfasurata de circa 450.000 mp.
Lotul 2, cu o valoare de 10 milioane de lei, prevede servicii specifice de proiectare pentru consolidarea imobilelor cu caracteristici obisnuite, fara valoare de patrimoniu. Lista de proiecte include 50 de de imobile, cu o suprafata desfasurata de circa 100.000 mp.
Pentru realizarea serviciilor contractate, Popp & Asociatii va lucra cu subcontractorii Architecture & Art Studio, Global Proiect, D&D Eurocom si Atelier Arhitectura Andreea Barbulescu. Leviatan Design a participat la licitatie fara colaboratori.
In total, proiectul AMCCRS prevede consolidarea a 275 de imobile din Bucuresti, cu o suprafata desfasurata totala de 550.000 mp, inclusiv cladiri rezidentiale multietajate si monumente istorice.
"O parte din imobilele din Lotul I sunt incluse in Anexa acordului-cadru de servicii de expertizare tehnica, elaborare studiu istoric si tema de proiectare, in cadrul contractelor subsecvente acestuia fiind elaborate expertize tehnice in concordanta cu prevederile noului Cod de proiectare seismica, indicativ P 100-3/2019, studii istorice in cazul imobilelor monumente istorice si teme de proiectare, in cazul monumentelor istorice la care se doreste refunctionalizarea imobilelor, care sa stea la baza contractelor de executie", se precizeaza in Caietul de sarcini.
Pentru o alta parte din imobile, atat din Lotul I, cat si din Lotul II, incadrate in clasa I de risc seismic, au fost elaborate deja documentatii tehnico-economice de executie, dar nu au fost incepute lucrarile de consolidare. In cazul acestora, AMCCRS doreste actualizarea expertizelor tehnice, revizuirea documentatiilor existente si obtinerea unor documentatii de executie complete.
Pentru imobilele monument istoric la care nu a fost elaborat anterior studiul istoric, aceste operatiuni vor intra in sarcina proiectantilor, in cadrul elaborarii documentatiilor in faza DALI.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
ness project
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CDS
leviatan
konsent
viarom
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
MAKITA
Ubitech
rigips
quadratum
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander