Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Licitatie de 26 milioane euro pentru noul Centru de Optica de Mare Putere Magurele
Licitatie de 26 milioane euro pentru noul Centru de Optica de Mare Putere Magurele
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Dec 2023 15:20
Compania Nationala de Investitii (CNI) organizeaza licitatie pentru atribuirea lucrarilor de proiectare, executie si asistenta tehnica aferente cladirii in care va functiona noul Centru pentru Optica de Mare Putere din Magurele (judetul Ilfov). Valoarea estimata a contractului este de 131,34 milioane de lei (circa 26 milioane de euro), fara TVA, durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 84 de luni, din care 5 pentru proiectare, 19 pentru executie si o perioada de garantie de 60 de luni. Castigatoare va fi desemnata oferta cu cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctajul total, iar cea tehnica, de 60%, astfel: experienta profesionala a inginerului proiectant pentru specialitatea instalatii HVAC (6%), abordarea propusa pentru implementarea contractului (9%), incadrarea in timp, succesiunea si durata activitatilor propuse (9%), atributiile membrilor echipei implicate in implementarea activitatilor contractului precum si alocarea si interactiunea sarcinilor si responsabilitatilor dintre ei (9%), resursele umane si realizarile corespunzatoare fiecarei activitati (9%), experienta profesionala a managerului de contract/ reprezentant al antreprenorului (6%), experienta profesionala a arhitectului (6%) si experienta profesionala a inginerului proiectant de structuri (6%).
Pentru a participa la licitatie, operatorii economici interesati trebuie sa faca dovada realizarii unei cifre de afaceri medii pentru ultimii 3 ani (2020-2022) de cel putin 55 milioane de lei.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este stabilit la 31 ianuarie 2024, oar 15:00.
 
 
Proiectul prevede constructia unei cladiri (P+1E), cu suprafata de 3.000 mp, dotata cu toate sistemele si echipamentele care sa asigure functiunile si parametrii necesari activitatilor care se vor desfasura in cadrul Centrului COMP. Solutia constructiva va urmari o dispunere optima a functiunilor si realizarea unei constructii eficiente energetic, in paralel cu utilizarea unor materiale de calitate superioara. Deoarece climatizarea in cladire va fi asigurata din sistemul geotermal cu pompe de caldura de la ELI-NP, sunt intrunite conditiile pentru realizarea unei constructii cu eficienta energetica foarte ridicata si amprenta de carbon cu valoare scazuta. De asemenea, cladirea va asigura o stabilitate ridicata a parametrilor de ambient din interiorul cladirii (temperatura, umiditate) si va asigura redundanta de functionare a sistemelor si instalatiilor.
Noua cladire a fost proiectata de Popp & Asociatii, Architect Service si Pipe Design. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
EDIT-Structural
leviatan
Ubitech
viarom
ness project
noark
strabag nivel 1
konsent
CDS
MAKITA
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander