Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - MBS Group, Asa Cons si Poliart vor construi bazinul de inot din Borhanci, Cluj
MBS Group, Asa Cons si Poliart vor construi bazinul de inot din Borhanci, Cluj
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 24 Mar 2023 16:12
Primaria municipiului Cluj-Napoca a semnat contractul privind serviciile de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii "Bazin de inot si echipare tehnico-edilitara in cartierul Borhanci", pe o suprafata construita desfasurata de 11.460 mp.
In urma finalizarii procedurii de licitatie si evaluare, contractul a fost atribuit asocierii MBS Group (lider) - Asa Cons Romania - Poliart, care au contractat lucrarile cu o oferta in valoare de 117,48 milioane de lei (inclusiv TVA), din care 105 milioane de lei pentru bazinul de inot si 12,47 milioane de lei pentru echiparea tehnico-edilitara.
Proiectul mai amplu din care face parte bazinul de inot pe care Primaria Cluj-Napoca il va construi in Borhanci – Hub educational si de sanatate – cuprinde unitati de invatamant (cresa, gradinita, scoala, liceu), un Centru de excelenta pentru protonoterapie, baza sportiva si padure-parc.
Cluj-Napoca continua sa fie un reper in regiune in materie de infrastructura sportiva. Astfel, municipalitatea clujeana urmareste si dezvoltarea infrastructurii de natatie. Proiectul noului bazin olimpic de inot prevede construirea unei cladiri pe 3 niveluri (D+P+1E) cu o capacitate de 1.000 de spectatori si zone dedicate competitiilor sportive de natatie, inclusiv bazin olimpic de sarituri si bazin de initiere.
 
 
In cadrul proiectului sunt cuprinse: receptie, cafenea/ bar, un bazin pentru incepatori, doua piscine jacuzzi si una pentru sarituri, o piscina, 4 scari, o camera pentru observatori, o sauna finlandeza, o camera pentru prim-ajutor, magazin, 17 grupuri sanitare, 7 camere pentru depozitare, 4 birouri si camere tehnice. 
De asemenea, vor fi realizate lucrarile tehnico-edilitare importante pentru intregul HUB educational. Documentatia trateaza solutiile adoptate pentru retelele de utilitati si iluminat stradal.
Termenul de executie conform contractului este de 18 luni de la data semnarii ordinului de incepere.
 
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
viarom
ness project
noark
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
siniat
rigips
quadratum
leviatan
EDIT-Structural
konsent
CDS
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander