Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Nordis Construct: 620 de angajati si zeci de firme sunt la santierul din Mamaia
Nordis Construct: 620 de angajati si zeci de firme sunt la santierul din Mamaia
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 12 Mai 2021 07:52
Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale de lux din Romania, anunta avansarea lucrarilor in timp record pentru Nordis Mamaia 5*****. Proiectul de lux are cea mai rapida dezvoltare de pe litoral si este rezultatul unei investitii de peste 100 de milioane de euro. Sute de constructori si parteneri lucreaza la finalizarea ansamblului si a finisajelor de lux de care se vor bucura rezidentii si turistii.
Inca de la inceput, Nordis Mamaia 5***** a insemnat multa determinare si o mobilizare de forte extraordinara. In doi ani, lucrarile au avansat in timp record, iar in prezent proiectul numara peste 98.000 de metri patrati construiti. Zona hoteliera a ansamblului va fi inaugurata in 2021, iar la finalizarea celor patru corpuri – hotelier si rezidential – Nordis va avea in total peste 100.000 metri patrati si peste 15.000 metri patrati de plaja.
Lucrarile pentru proiectul Nordis Mamaia 5***** au inceput in primavara anului 2019 si pana in prezent este ansamblul cu cea mai rapida dezvoltare de pe litoral. Va fi inaugurat in 2021, iar pentru realizarea acestui obiectiv muncesc zilnic peste 620 de angajati Nordis Construct si zeci de firme partenere.
Nordis Mamaia 5***** este cel mai luxos si ambitios proiect de pe litoralul Marii Negre, format din patru corpuri de cladiri inalte unite prin zona de lobby. Ansamblul va pune la dispozitia clientilor si turistilor 717 de camere si apartamente de hotel si peste 600 de apartamente rezidentiale. Prin acest proiect, Nordis isi reconfirma pozitia de reper al serviciilor si facilitatilor de 5 stele, oferind oaspetilor o experienta premium, definita de cele mai inalte standarde de confort si calitate.
Finisajele de lux din ansamblul Nordis Mamaia 5***** sunt rezultatul colaborarii cu consultanti si proiectanti de renume internationali, specializati in amenajarea hotelurilor si zonelor SPA ale lanturilor hoteliere de cinci stele. Cativa dintre furnizorii ansamblului de pe litoral sunt producatori premium de mobilier, accesorii si ceramica de lux din Italia. Nu in ultimul rand, firma care va implementa zona de SPA este aceeasi care a realizat SPA-ul de la celebrul Hotel de Paris din Monte Carlo.
Inaugurarea zonei exclusiviste de lobby si galerie comerciala in vara 2021
In aceasta vara, Nordis Mamaia 5***** va inaugura zona de lobby si galerie comerciala premium, realizata intr-un stil modern si exclusivist, menita sa ofere o experienta memorabila tuturor celor care ii trec pragul.
Atat turistii, cat si rezidentii vor gasi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Marii Negre. Include opt posturi de receptie, pentru mai multa eficienta in gestionarea si fluidizarea traficului de clienti ai hotelului, o zona de concierge spatioasa, lounge si cafenele. Unicitatea zonei este data de dimensiunile sale si finisajele premium alese: zonele de lobby si cele comerciale au o inaltime de sase metri si o suprafata de peste 2.000 metri patrati.
Galeria comerciala a ansamblului, amenajata intr-un stil modern si elegant, va gazdui o selectie de branduri de lux, printre care si boutique-ul unui celebru magazin de ceasuri. Galeria comerciala va oferi clientilor o experienta premium de shopping chiar in incinta complexului, deschis 12 luni pe an.
„In 2020 vorbeam despre cum ansamblul Nordis Mamaia 5***** este cel mai ambitios proiect de pe litoral. Acum, in 2021, putem spune ca este chiar mai mult decat atat. Este promisiunea Nordis de a vă oferi un stil de viață exclusivist, la standarde internationale de lux, unde nu exista compromis la nivelul calitatii si serviciilor. Putini isi pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de 5***** la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astazi in Romania si unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mandru ca impreuna cu echipa Nordis Group am reusit sa avansam atat de repede cu acest complex extraordinar, intr-un timp atat de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi romanilor un standard al serviciilor la care pana in prezent puteau doar spera. Aducem pe piata un concept unic si suntem increzatori ca turistii si rezidentii vor gasi aici atat relaxare, cat si viata pe care si-o doreau de la o locatie premium la malul marii”, a declarat Vladimir Ciorba, CEO Nordis Group.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hidroplasto
Ubitech
hilti
cv water 2021
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere