Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United extinde componenta rezidentiala din cadrul proiectului One Verdi Park
ONE United extinde componenta rezidentiala din cadrul proiectului One Verdi Park
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2020 09:31
One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Romania, renunta la componenta de birouri din cadrul ansamblului One Verdi Park pe care il dezvolta in zona de nord a Capitalei si o extinde pe cea rezidentiala. Astfel, pe fondul precontractarii a peste 75% din turnul rezidential al acestui ansamblu, precum si in baza cererii crescute pentru acest segment de piata, actionarii companiei au decis ca One Verdi Park sa fie un concept exclusiv rezidential, pastrand componenta comerciala care sa deserveasca locatarii.
"Asistam la o cerere mai mare decat ne asteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim in zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem in derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herastrau Towers, au fost deja vandute inainte de finalizarea constructiilor. Prin urmare, am decis sa schimbam strategia pentru proiectul One Verdi Park, astfel incat sa putem creste oferta de unitati rezidentiale de aici si sa o extindem si in cel de-al doilea turn al proiectului, care devine astfel unul la fel de exclusivist ca One Mircea Eliade. Fatadele sunt in curs de reproiectare, lucram cu arhitectii care au proiectat fatada la One Charles de Gaulle - Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid. Credem ca este o abordare strategica in acest context, cu beneficii multiple atat pentru piata, cat si pentru companie si actionarii sai. One Verdi Park are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidentiala de referinta ce se va livra in zona Floreasca in anul 2021", spune Beatrice Dumitrascu, vicepresedintele diviziei rezidentiale din cadrul One United Properties.  
Ajuns la cota zero inca din luna iunie, proiectul One Verdi Park se afla deja cu patru saptamani inaintea programului de constructie planificat initial, ritm care poate permite finalizarea acestuia chiar inainte de termenul stabilit, respectiv trimestrul patru din 2021.
Cele doua cladiri ale proiectului One Verdi Park sunt prevazute fiecare cu cate un lobby de 5,3 metri inaltime, cu finisaje exclusiviste. Designul contemporan al lobby-ului va fi semnat de Lemon Interior Design si va aduce o nota eleganta si cosmopolita intrarii in cladiri. Cele doua turnuri vor beneficia de spatii comerciale la parter, cu acces la restaurante, cafenea, market si alte servicii, dar si de vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca si Tei. In proiect este prevazuta amenajarea de spatii verzi in proportie de minimum 30% din suprafata totala a terenului la nivelul solului si a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leaga cele doua turnuri.
One United Properties detine in Romania un portofoliu evaluat la peste 1,1 miliarde euro, ce include peste 2.000 de unitati rezidentiale exclusiviste si spatii de birouri clasa A+.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hidroplasto
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere