Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - STC Partners: Finantare de 10 milioane euro de la BT, pentru faza 2 a Quartier Azuga
STC Partners: Finantare de 10 milioane euro de la BT, pentru faza 2 a Quartier Azuga
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2024 13:19
Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obtine finantare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidential Quartier Azuga, situat in apropierea zonei Tei din Bucuresti, in valoare de 10 mil. Euro.
Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul sau fata de sustenabilitate, prezentand precertificarea Green Homes si conformitatea cu standardul nZEB, ceea ce ii garanteaza rezidentilor sai un trai de inalta calitate, cu economii semnificative la costurile utilitatilor si o amprenta de carbon redusa.
"Asigurarea creditului de dezvoltare pentru faza II inainte de finalizarea fazei I este un indicator bun al succesului proiectului nostru si al capacitatii echipei noastre de dezvoltare. Acest parteneriat continuu cu Banca Transilvania asigura finalizarea la timp a Quartier Azuga, le multumim calduros partenerilor nostri profesionisti de la Banca Transilvania", a declarat Andrei Stefan, Partener, STC Partners (foto). 
Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totala a investitiei de peste 15 milioane de Euro. Aceasta faza include trei cladiri cu 115 apartamente, de la apartamente cu 2, 3 si 4 camere, cat si unitati spatioase de tip duplex pozitionate pe malul lacului, cu finalizare estimata pana la sfarsitul anului 2025. Faza I a lucrarilor de constructie la Quartier Azuga este in plina desfasurare, la cateva luni distanta de predarea catre clienti.
"Banca Transilvania continua sa sustina proiecte imobiliare verzi de inalta calitate, precum Quartier Azuga. Investitia noastra suplimentara in dezvoltarea acestei noi comunitati rezidentiale verzi subliniaza increderea noastra in calitatea proiectului si in contributia sa la peisajul si calitatea vietii din Bucuresti", Cosmin Calin, Director Executiv Large Corporate, Banca Transilvania.
STC Partners se angajeaza sa stabileasca noi standarde in domeniul rezidential, imbinand solutiile moderne de locuit cu responsabilitatea fata de mediu.
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
concelex
quadratum
noark
CDS
Ubitech
konsent
EDIT-Structural
ness project
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
BogArt
Acvatot 2019
siniat
theda mar
Arduro
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander