Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - STRABAG dezvolta cladirea de birouri Arghezi 4, langa Piata Universitatii
STRABAG dezvolta cladirea de birouri Arghezi 4, langa Piata Universitatii
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2022 10:21
Furnizorul de iGaming software EveryMatrix isi extinde centrul de dezvoltare din Bucuresti printr-un nou acord semnat cu STRABAG Real Estate. Noua cladire high-tech dezvoltata de STRABAG Real Estate va gazdui cei 350 de angajati ai companiei pe o suprafata de 7,500 metri patrati. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara SVN Romania, care a asistat ambele parti.
Noua cladire, denumita Arghezi 4, este amplasata in centrul Bucurestiului, in apropiere de Piata Universitatii. Constructia proiectului a demarat deja, termenul de finalizare fiind 2023. Incepand din 2004, data infiintarii biroului din Bucuresti, business-ul EveryMatrix a crescut exponential. Compania va continua sa investeasca in cel mai mare sediu al sau, situat la Bucuresti.
Proiectul de birouri dezvoltat de STRABAG Real Estate va oferi talentatei echipe EveryMatrix cele mai bune conditii si cel mai propice mediu de lucru. Noul sediu va beneficia de multiple facilitati, precum sala de sport cu circuit inchis, piscina, gradina exterioara, numeroase spatii verzi, cantina, cafenea, magazine la parter si sali de relaxare la fiecare etaj.
Urmarind in permanenta implementarea unor practici sustenabile, STRABAG Real Estate a proiectat viitoarea cladire astfel incat sa reduca impactul asupra mediului si asupra sanatatii oamenilor. Cladirea de birouri vizeaza obtinerea certificatului verde LEED V4 Gold. In consecinta, dezvoltatorul va avea in vedere utilizarea de noi materiale de constructii, care nu afecteaza mediul inconjurator.
 
 
Ebbe Groes, CEO al EveryMatrix, spune: “Sunt incantat sa anunt constructia noului nostru birou, in colaborare cu STRABAG Real Estate. Noua cladire nu va dauna mediului inconjurator si va oferi multe facilitati interesante angajatilor nostri. Suntem unii dintre cei mai mari furnizori de software din Romania, atragand si retinand, de-a lungul anilor, sute de specialisti calificati in IT. Aceasta cladire ne va consolida pozitia pe piata de tehnologie si asteptam cu nerabdare sa angajam in continuare oameni talentati pentru a ne extindem operatiunile.”
Monica Barcutean, Area Manager al STRABAG Real Estate Romania, spune: ”Suntem mandri ca am pus bazele unei relatii de afaceri solide cu EveryMatrix. Colaborarea noastra va genera o sinergie remarcabila in aceasta locatie centrala a orasului si va duce la o revitalizare a zonei. Dorim sa setam un nou nivel de calitate al dezvoltarilor de birouri in aceasta zona, prin livrarea unei cladiri sustenabile, care sa ofere EveryMatrix si echipei sale in continua crestere un mediu de lucru atractiv.”
Catalin Stan, Associate Director Office Division SVN Romania, adauga: "Tranzactia incheiata reprezinta un indicator pozitiv si important pentru piata locala de birouri, atat datorita suprafetei inchiriate, cat si tinand cont de faptul ca este vorba de un acord de preinchiriere, semnat cu 18 luni inaintea datei de livrare a proiectului. Acest lucru denota incredere in evolutia pietei si un angajament pe termen lung din partea ambelor companii".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulTERAPLASThiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
FRONTALE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
CELCO 2020
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
BALTIC
CDS
leviatan
BMI_Icopal
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023