Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - STRABAG va executa lucrari de constructii pentru ansamblul mixt PALTIM Timisoara
STRABAG va executa lucrari de constructii pentru ansamblul mixt PALTIM Timisoara
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Aug 2022 11:11
SPEEDWELL va demara lucrarile de constructie pentru prima cladire rezidentiala din PALTIM, proiectul mixt dezvoltat in Timisoara, dupa semnarea contractului cu STRABAG, companie care a preluat rolul de Antreprenor General. Termenul estimat de livrare pentru apartamentele din prima cladire rezidentiala este T1 2024.
Dupa semnarea contractului cu STRABAG, dezvoltatorul SPEEDWELL este pregatit sa demareze lucrarile de constructie pentru prima faza din PALTIM. Aceasta include o cladire rezidentiala cu regim de inaltime 2S+P+6+7R si 123 de unitati premium, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 si 4 camere.
PALTIM introduce un concept high-end pe piata imobiliara din Timisoara, menit sa reinventeze confortul locuitului in mediul urban. Fiind un ansamblu mixed-use, acesta include componente de rezidential, office si retail. Cele doua cladiri rezidentiale includ un total de 236 apartamente construite in doua faze.
Situat pe malul raului Bega, la cativa pasi distanta de centrul orasului si de Parcul Central, PALTIM are o locatie unica. Datorita amplasarii sale, rezidentii acestui ansamblu vor beneficia de acces rapid oriunde este nevoie, dar si de promenada si privelistea oferite de raul Bega.
De asemenea, PALTIM este si un proiect de regenerare urbana, deoarece SPEEDWELL va renova doua cladiri istorice care au facut parte din fosta fabrica de palarii. Lucrarile de renovare pentru vila monument au inceput deja, iar cea de-a doua cladire va detine si ea un rol important pentru comunitatea care se va forma aici. Mai mult, curtea interioara va prezenta un concept peisagistic deosebit si va fi un loc in care locuitorii se vor putea relaxa.
Deoarece comunitatea si respectul pentru istoria unui loc sunt doua dintre valorile pe care se bazeaza conceptul PALTIM, SPEEDWELL isi propune sa creeze spatii noi si sa le reconfigureze pe cele vechi pentru a le transforma in locuri in care pot creste noi comunitati.
PALTIM face parte, de asemenea, din strategia SPEEDWELL catre dezvoltari sustenabile si va fi construit in conformitate cu standardele nZEB, folosind materiale de calitate superioara.
Vanzarile pentru acest proiect au fost lansate in octombrie 2021. De atunci, mai mult de jumatate din stocul disponibil de apartamente a fost vandut.
„Suntem nerabdatori sa incepem colaborarea cu STRABAG si sa vedem cum viziunea pentru conceptul PALTIM va capata contur si se va transforma in realitate. Partenerii potriviti in drumul pe care il parcurgem catre obiectivele noastre, au facut intotdeauna diferenta. Avem incredere ca va fi la fel si in acest caz. Am auzit doar lucruri bune despre STRABAG, iar munca lor este o dovada a acestui lucru. Asadar, suntem incantati sa ii avem ca parteneri in acest proiect si asteptam cu nerabdare sa construim PALTIM la standarde superioare." afirma Jan Demeyere, Arhitect si Co-Fondator SPEEDWELL.
„STRABAG SRL, activa pe piata constructiilor din Romania din 1994, cu un portofoliu de lucrari de mare anvergura in domeniul constructiilor civile, industriale si de infrastructura, se bucura ca SPEEDWEEL a ales STRABAG ca Antreprenor General pentru constructia ansamblului rezidential PALTIM. Parteneriatul STRABAG cu clientii sai se bazeaza intotdeauna pe respect reciproc si cooperare pentru a livra proiectele la timp si calitate conform cerintelor Beneficiarului. Suntem mandri sa putem extinde portofoliul STRABAG cu noul proiect PALTIM si sa facem parte din echipa care va oferi locuitorilor din Timisoara un nou concept de locuinte de inalta calitate.” au declarat reprezentantii companiei STRABAG.
 
VideoConfAC-iulALLBIMman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
CDS
viarom
theda mar
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
hilti
leviatan
strabag nivel 1
BMI_Icopal
BALTIC
MAKITA
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023