Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - TECON realizeaza studiu de fezabilitate pentru noua Sala Polivalenta din Timisoara
TECON realizeaza studiu de fezabilitate pentru noua Sala Polivalenta din Timisoara
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Mai 2024 18:16
Studiul de prefezabilitate pentru dezvoltarea unei noi sali polivalente in Timisoara a fost incheiat, proiectul urmand a fi inclus pe ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economice din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), a anuntat Cosmin Tabara, viceprimarul municipiului Timisoara. Cladirea este propusa pentru constructie pe str. Aleea FC Ripensia nr. 35-37, langa stadionul Dan Paltinisanu, in urma unei investitii de 137,4 milioane de euro (inclusiv TVA), potrivit variantei de proiect agreate.
"In urma cu un an a mai avut loc o sedinta, am avut de indeplinit cateva sarcini, atat noi ca institutie, cat si antreprenorul. Despre studiul de trafic, trebui stiut ca l-am depus la CNI in decembrie 2023. Acum sunt toate documentele adunate, a fost dat si acest din urma aviz, unul de rectificare a sumei. In asteptarea convocarii sedintei, fac apel la toti politicienii din Timis sa sprijine acest proiect, sa ma sustina in demersul de a incheia acest parcurs. Imi doresc ca pana la sfarsitul anului sa incheiem si studiul de fezabilitate", a transmis Cosmin Tabara.
 
 
Studiul de prefezabilitate al viitoarei sali polivalente a fost elaborat de asocierea Tecon (lider) - Vision4venue (avand ca subcontractanti Instal Dara Proiect si Evam Constal), care va realiza si studiul de fezabilitate si alte studii tehnice necesare demararii proiectului. "Ar fi un plan realizabil ca anul 2025 sa ne gaseasca cu scoaterea la licitatie pentru realizarea Proiectului tehnic si a executie", a precizat viceprimarul Timisoarei.
Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, se propune constructia unei cladiri P+4E+E5-6 retrase, ce va include si o parcare supraterana, cu o amprenta la sol de 25.398 mp si o suprafata totala desfasurata de 55.524 mp. Initial, propunerea prevedea ca sala polivalenta sa aiba un numar total de 16.000 de locuri, insa Compania Nationala de Investitii (CNI) a a propus reanalizarea titlului obiectivului de investitii avand in vedere faptul ca in urma studiului de prefezabilitate sala nu mai are 16.000 de locuri, precum si reanalizarea/ reemiterea Certificatului de urbanism avand in vedere modificarea denumirii obiectivului si scopul emiterii. Autoritatile nu au precizat cate locuri va avea sala, in urma acestei modificari.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Acvatot 2019
konsent
siniat
concelex
rigips
viarom
strabag nivel 1
ness project
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
noark
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander