Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - UTCN: Licitatie de 96 milioane lei pentru constructia unui laborator de cercetare AI
UTCN: Licitatie de 96 milioane lei pentru constructia unui laborator de cercetare AI
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Mar 2023 13:28
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a publicat in cadrul SEAP anuntul de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de constructii a cladirii in care va functiona viitorul laborator de cercetare in inteligenta artificiala. Valoarea contractului este de 96 milioane de lei, iar caietul de sarcini este disponibil numai companiilor care, dupa inscrierea pe platforma electronica, vor fi verificate de catre UTCN pentru a confirma ca situatia economico-financiara a acestora este in concordanta cu datele pe care le prezinta. Contractul prevede, pe langa executia efectiva a lucrarilor, si serviciile de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului pe intreaga periada de desfasurare a constructiei. 
Durata de implementare a contractului de executie este de 24 de luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor. Termenul-limita pentru primirea ofertelor de participare este stabilit la 19 aprilie 2023, ora 15:00, departajarea acestora urmand a se realiza in functie de pret (50%), experienta echipelor de proiect (40%) si garantia acordata lucrarilor (10%).
Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, va fi construita o cladire 2S+P+5E+E6-retras, cu o suprafata totala desfasurata de 13.800 mp. La subsolul 1 este prevazuta o parcare cu 120 de locuri, la parter vor fi amenajate un atrium amplu, o receptie, zonele de primire a vizitatorilor si utilizatorilor, precum si diverse sali multifunctionale pentru evenimente.
 
 
O componenta importanta a atriumului sunt gradenele dispuse central, indreptate spre un spatiu larg pentru prezentari sau ceremonii, care sunt vizibile si de la etajele superioare. Etajele 1-5 sunt destinate laboratoarelor de cercetare, fiecare nivel urmand a avea cate 6 laboratoare. La etajul retras va fi amenajat un lounge de primire si o sala multifunctionala care poate deservi pana la 140 de persoane, pentru evenimente.
Cladirea va fi construita in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, pe strada Observatorului nr. 2, pe un teren cu suprafata de 11.608 mp unde exista deja construite alte 3 cladiri cu specific academic.
Studiul de fezabilitate si conceptul arhitectural al viitoarei cladiri a fost elaborat de biroul de proiectare Dico si Tiganas, din Cluj-Napoca. Valoarea totala a investitiei, inclusiv dotari, este de 126 milioane de lei. 
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ness project
strabag nivel 1
quadratum
EDIT-Structural
siniat
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
konsent
rigips
theda mar
CDS
MAKITA
viarom
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
noark
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander