Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - VGP isi extinde parcul logistic din Timisoara cu o cladire de 32.768 mp
VGP isi extinde parcul logistic din Timisoara cu o cladire de 32.768 mp
Info-Santiere Publicat de AG&F 04 Iun 2024 10:48
VGP, furnizor european de spatii logistice si proprietati imobiliare semi-industriale de inalta calitate, marcheaza o noua etapa in dezvoltarea VGP Park Timisoara prin extinderea parcului logistic, cu constructia celei de-a opta cladiri. Cu o suprafata inchiriabila generoasa de 32.768 m², din care 11.575 m² sunt inca disponibili, aceasta noua cladire ofera spatii adaptabile si eficiente pentru nevoile diverse ale clientilor.
Noua cladire este echipata cu facilitati de ultima generatie, inclusiv un sistem de pompe de caldura aer-aer, si va fi certificata BREEAM Excellent. Pentru a imbunatati eficienta operationala, cladirea include rampe de incarcare cu diferenta de nivel si drive-in-uri, facilitand manipularea si transportul marfurilor. Iluminatul avansat cu LED asigura o iluminare optima si economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligenta permite monitorizarea si gestionarea eficienta a consumului de energie, iar pardoseala industriala robusta si rezistenta face fata celor mai intense solicitari. In plus, cladirea ofera posibilitatea de a adauga panouri fotovoltaice, permitand generarea de energie verde direct la punctul de consum.
 
 
VGP livreaza cladiri de inalta calitate, eficiente energetic si prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil si ecologic. Toate cladirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectand angajamentul companiei pentru dezvoltare durabila si crearea de spatii logistice si industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate cladirile sale noi, VGP urmareste un nivel de clasificare "Excellent".
VGP Park Timisoara este un centru logistic si industrial de prima clasa, pozitionat strategic in apropierea Aeroportului International Timisoara. Parcul are deja sapte cladiri finalizate si gazduieste clienti din diverse sectoare, inclusiv transport, logistica, servicii de curierat, productie auto si electronice. VGP Park Timisoara se intinde pe o suprafata de 349.098 m², ofera o suprafata de inchiriat de 178.861 m² si are 15.383 m² in prezent disponibili pentru noi chiriasi.
Locatia sa excelenta, facilitatile moderne si inovatoare, optiunile flexibile de extindere, serviciile de suport cuprinzatoare, operatiunile eficiente din punct de vedere al costurilor si accesul la o forta de munca calificata fac din VGP Park Timisoara o destinatie ideala pentru afacerile care doresc sa-si stabileasca sau sa-si extinda operatiunile. Parcul ofera unitati incepand de la 1.500 m² si solutii personalizate pentru operatiuni logistice de mare amploare.
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Ubitech
leviatan
BogArt
ness project
konsent
SIGM
EDIT-Structural
strabag nivel 1
concelex
Arduro
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
rigips
MAKITA
noark
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
SSAB

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander